Haberler

4 Yaşındaki Oğlunu İnşaatta Öldüren Anne: Önce Uyuttum Sonra Boğdum

Güncelleme:

Adana'nın Kozan ilçesinde 4 yaşındaki oğlunu tişörtüyle boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Fatma Ö.'nün ifadesinde, "Oğlumu inşaata götürüp önce uyuttum sonra tişörtünü çıkartıp boğdum. Uyanıp tepki vermek istedi ama ağzını kapattım" dediği ortaya çıktı.

MEZARLIKTA SİNİR KRİZİ GEÇİRMESİ ÜZERİNE EKİPLER GELDİ

Edinilen bilgiye göre, Kurban Bayramı'nın ilk günü akşam saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, vatandaşların Aslanpaşa Mahallesi, Fehmi Özel Türkay Caddesi'ndeki mezarlık yakınında sinir krizi geçiren ve kendine zarar veren bir kadın olduğunu bildirmesi üzerine polis ekipleri olay yerine geldi.

''BABASI BELLİ DEĞİL'' DİYENLERE DAYANAMAYIP ÖLDÜRMÜŞ

Yapılan incelemede, sinir krizi geçiren kadının Türkeli Mahallesi'nde oturan 34 yaşındaki Fatma Ö. olduğu belirlendi. Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği kadın polise verdiği ilk ifadesinde 4 yaşındaki oğlu Y.Ç.Ö.'yü "babası belli değil" denilerek küfür edildiği için artık dayanamadığını ve öldürmek zorunda kaldığını söylediği öğrenildi.

ÇOCUĞUNU İNŞAATTA ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ

Oğlunu, Tufanpaşa Mahallesi, Şıh Efendi Bulvarındaki 5 katlı inşaat halindeki bir binanın giriş katında öldürdüğünü söylemesi üzerine polisler sağlık ekipleriyle birlikte olay yerine gitti. Ekipler, burada 4 yaşındaki çocuğu buldu. Çocuk hemen Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Çocuğun cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan ilk otopsisinde çocuğun boğularak öldürüldüğü belirlendi.

Emniyete getirilen şüpheli anne ise sorgulandı. Zanlı sorgusundan sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

''UYURKEN TİŞÖRTÜ ÇIKARTIP BOĞDUM''

Fatma Ö.'nün verdiği ifadesi ortaya çıktı. 5 yıl önce Ahmet Ö. ile evlendiğini ve 2 çocuğu olduğunu, kocasıyla arasında sıkıntı olduğu için baba evine döndüğünü anlatan Fatma Ö., "Gençlik yıllarımdan beri intihar etme hissim vardı. Kendimi öldürmek istiyordum. 21 Ağustos günü babamın evindeyken eşim geldi ve oğlumu götürmek istedi. Ben buna izin vermedim. Daha sonra birden kendimi parçalama isteği, kafamı duvarlara vurma isteği oldu. Oğlumu da evden alarak dışarı çıktım. Oğlumu bir inşaata götürerek burada uyuttum. Daha sonra da uyurken üzerinde bulunan tişörtü çıkartıp onu boğmaya başladım. Uyanıp tepki vermek istedi ama ağzını kapattım. Daha sonra bileğimi jiletle keserek kendimi öldürmek istedim ama yapamadım. Çok pişmanım" dedi.

KATİL ANNENİN AKIL SAĞLIĞININ YERİNDE OLMADIĞI İDDİASI

Fatma Ö.'nün kız kardeşi Neslihan K. ise alınan ifadesinde şunları söyledi:

"Kardeşim evlendikten sonra aşırı derecede kıskanç oldu. Şubatta doğum yaptıktan sonra kıskançlığı daha da arttı. Bu krizlere dönüştü. Son zamanlarda kafasında bir şeyler kurmaya başlamıştı. Kendisini takip ettiklerini, teröre adının karıştığını, oğlunu kaçıracaklarını, tecavüz edeceklerini söylüyordu. Bu nedenle hastaneye götürdük ancak tedaviyi istemedi. Olay gününde babası gelerek oğlunu ninesine götürmek istedi ancak ablam buna izin vermedi. Daha sonra da 'iki kurban istiyorlar' diye evden çıktı. Bir daha da dönmeyince polise gidip kayıp başvurusu yaptık. Sonra bu olaylar olduğunu öğrendik."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kurban Bayramı Kozan 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (48)

BAHAR:

DEDIKODU YAPANLARIN YATACAK YERI YOK HER KELIME EDEN AHA O YAVRUNUN GUNAHINA GIRDI

16
0
yanıtYanıtla
üstat:

kadın net akıl hastası bunlara hiç bir şey teslim edilemez. Devlet bunları hiç sorun çıkarmadan toplamalı yavan ekmek suyla ömürlerini bitirmelerini beklemeli hatta üzerlerinde faydalı deneylerde yapmalı. ülkemizde çok çok fazla deli var. Deliyle kalanlar da üç beş ay içinde delirmeye başlarlar bu nedenle mutlaka toplumdan ayrılmalı yoksa toplum zıvanadan çıkacak. Görevlerini yapmayanlar bu yaşananların vebaline ortaktırlar bu çocuk ve daha niceleriyle bir gün karşılaşacaksınız.

9
2
yanıtYanıtla
cnr:

ülkemizde psikolojik rahatsızlıkları olan kişiler eleştiriye uğramamak için tedavi olmuyorlar ilaç kullanmak istemiyorlar ailelerde evde kalır diye çocuklarının hastalıklarını gizliyor. evlendikten sonra ortaya çıkan psikolojik rahatsızlıklar iki taraf açısından yıkım oluyor şeker hastasının insülin alması tansiyon hastasının her gün düzenli ilaç kullanması ayıp değilse psikolojik rahatsızlıklar için düzenli ilaç kullanılması ayıp değil

9
0
yanıtYanıtla
01:

sonuna kadar haklısınız

yanıt0
yanıt0
vatansever:

bir insanın evladına canına yavrusuna hangi şartlar altında olursa olsun kıyabileceğini haklıymış gibi gösterecek bir bahaneyi asla kabul etmiyorum. eğer sende zerre kadar vicdan varsa o vicdan seni kahreylesin ve acılar çekerek ölürsün inşallah o yavrunun vebaliyle yaşamaktansa öl ulan kadın öl geber aşağılık yaratık şeytan cehennemde nasıl azap çekeceksin ama o savunmasız günahsız yavru şimdi cennette yüce Allahın meleği onlar sen bekle esas cezalandırıcının seni cezalandırmasını bekle

8
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

seni bu hale düşüren adamı bulup sallandırmalı olan sabiye oldu sende az vicdansız degilsin bakamayacagım diyerek devlet babaya bıraksan ne olurdu yaşamak onunda hakkı idi bir sürü kansız yaşıyorda o yavrumu cok geldi

7
1
yanıtYanıtla
Galip:

Çok güzel önce evlenin çocuk yapın sonra bosanın yaptığınız çocuğu katledin insanın aklı bile almıyor allah seni bildiği gibi yapsın

7
1
yanıtYanıtla
Duman:

Kadın hasta gerizekalı. Nesini eleştiriyorsun. AHMAK.

yanıt2
yanıt0
Diyarbakırlı:

Allah yardım etsin akıl saglığının yerinde olmadığı apacık ortada, insanın içi sızlıyor

8
0
yanıtYanıtla
türk genci:

bir can daha gitti hemde acımasızca hangi yürek dayanır bir kuş kadar masum bir kaşık süt kadar masum bir can gitti geriye hiçbirşey geri getirmez ama bir daha yaşanmaması için yetkililere sesleniyorum duyan varsa aile hekimlerine sivil toplum kuruluşlarına çok iş düşüyor tedevi edilen insanlara para olarak bakmayın mesleğinizi sevdiğiniz için bakın bu tür insanlar gökten düşmüyor bu kadının aile hekimi dahil herkez suçluuuu cezasız kalmasın.

8
0
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title