Haberler

Oğlunu Rehin Alan Baba Gözaltına Alındı

Ümraniye'de Karısının Kendisini Kardeşiyle Aldattığını Düşünerek Kendisiyle Birlikte 3 Yaşındaki Oğlunu Bir Odaya Kilitleyen Baba, Olay Yerine Giden Ünlü Gazeteci Uğur Dündar'ın İkna Çabaları Sonucu Eylemine Son Verdi. Dündar Evden Ayrılırken, "Vatandaşlık Görevimi Yaptım" Dedi.

Ümraniye'de karısının kendisini kardeşiyle aldattığını düşünerek kendisiyle birlikte 3 yaşındaki oğlunu bir odaya kilitleyen baba, olay yerine giden ünlü gazeteci Uğur Dündar'ın ikna çabaları sonucu eylemine son verdi. Dündar evden ayrılırken, "Vatandaşlık görevimi yaptım" dedi.

Uğur Dündar'ın çabalarıyla yaklaşık 22 saat süren gergin bekleyiş sona erdi. Eve giren polis, çocuğu babasının elinden kurtardı. Evinden alınan Osman Çelik'in çıkarılışı esnasında ise henüz netlik kazanmayan bir nedenle kısa süreli arbede yaşandı. Yaşanan arbedenin ardından ekip otosuna bindirilen Çelik, ifadesi alınmak üzere Dudullu Polis Merkezi'ne götürüldü. Babasının elinden kurtarılan çocuk ise, polis ekipleri tarafından gizlice evden alınarak muhafaza altına alındı.

İkna çabalarının olumlu netice vermesi üzerine sona eren eylemin ardından meslektaşlarının sorularını yanıtlayan gazeteci Uğur Dündar, "Vatandaşık görevimi yaptım. Herhangi bir sorun yok, ikna ettik. 3 yaşlarında çok tatlı bir çocukları var. Her ikisinde de bir problemi yok" dedi. Dündar, açıklamasının ardından olay yerinden ayrıldı. Çevrede bulunan meraklı vatandaşlar ise eylemin sona ermesi üzerine sessizce evlerine dağıldı.

(UÖ-AS-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title