Haberler

Trabzon'da, Ailesini Kurşuna Dizen Emekli Albayın İfadesi Kan Dondurdu: Rüyalarımın Etkisinde Kaldım

Güncelleme:

Trabzon'da, önce oğlunu öldüren ardından eşi ve kızını silahla yaralayan emekli albay cezaevinde yüksekten atlayarak intihara teşebbüs etti. Emekli albay ifadesinde, "Gördüğüm rüyanın etkisinde kaldım, uyandığımda ailemi öldürüp intihar etmeyi planladım." dedi.

Trabzon'da geçtiğimiz 25 eylül Salı günü ailesi ile kaldığı dairede önce oğlunu öldüren ardından eşi ve kızını silahla yaralayarak intihar etmek isteyen ancak silahı ateş almaması sonucu bunu başaramayan emekli albay tutuklu bulunduğu cezaevinde yüksekten atlayarak intihara teşebbüs etti. Ağır yaralanan albayın son dönemde gördüğü rüyalar sonrasında ailesini öldürmeyi ve ardından intihar etmeyi planladığını anlattığı öğrenildi.

EŞİ VE KIZINI YARALADI, OĞLUNU ÖLDÜRDÜ

Ortahisar ilçesi İnönü Mahallesi'ndeki bir apartmanın 7. katında oturan ve bir süredir psikolojik sorunları bulunduğu öğrenilen ve bu nedenle ordudan 2007 yılında emekli edilen albay Oktay Hacımürtezaoğlu, eşi Ayşe Hacımürtezaoğlu (55) ile yaşadığı tartışma sonrasında eşini ve kızı Büşra'yı silahla yaralarken, göğsünden silahla vurulan oğlu Oğuz ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

TUTUKLANDI

Olayın ardından eve gelen komşuları tarafından etkisiz hale getirilen Hacımürtezaoğlu, adliyeye sevk edilirken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÖRDÜĞÜ RÜYALARIN ETKİSİNDE KALDIĞINI SÖYLEDİ

Emekli albay Oktay Hacımürtezaoğlu'nun ifadesinde, son zamanlarda gördüğü bazı rüyaların etkisinde kaldığını ve olay günü sabah kalktığında ailesini öldürmeyi ve ardından intihar etmeyi planladığını anlattığı öğrenildi.

CEZAEVİNDE YÜKSEKTEN ATLAYARAK İNTİHARA KALKIŞTI

Emekli albayın tutuklu bulunduğu Bahçecik Cezaevi'nde dün akşam saatlerinde, yüksekten atlayarak intihara kalkıştığı ve ağır yaralandığı öğrenildi. Vücudunda çok sayıda kırık oluşan Oktay Hacımürtezaoğlu'nun Kanuni Eğitim ve araytırma Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (10)

Adınızı Yazın:

piskolojik sorunları olan emekli polislere-askerlere silah vermesinler. . bşir de maneviyat boşluğu . eğer kişide inanç sıkıntısı varsa. . çok zor. .

12
2
yanıtYanıtla
Fatma:

Allah kalanlara sabır versin bu hastalıkta kimse yorum yapmasın hiç bir çözümü olmayan bir durum.Hasta tedaviyi Kabul etmiyor sonucu da herşeye açık.Bunu da yaşamayan bilemez.

13
0
yanıtYanıtla
PATATES DOMATES:

1. ViETNAM SENDROMU 2. BiR MAZLUMUN AHI TUTTU

7
0
yanıtYanıtla
oflu mehmet.:

hic bir aklı başında olan insan,kendi ailesini öldürmeye kalkmaz. Bu insanda zamanında bizm gibi aklı başındaydı, daha doğrusu bir askerdi, hemde rutbeli, bir alpay, ama cağımızın hastalığı şizoreni.Allah kimseyi bu hastalığa yakalatmasın. Öyle bir hastalıkki, yanlızca kendi yakınlarına zarar veriyor bu hastalar.

5
1
yanıtYanıtla
8.HUDUT GAZİLER IĞDIR:

eşek gibi yat içerde şimdi

0
6
yanıtYanıtla
ayse:

Allah

2
1
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Memleketimde böyle bir haber duymak çok üzücü gerçekten psikolojisi bozuk insanların tedaviye karşılık vermediklerinde eşlerinden falan kendiliğinden ayrılması gerek yoksa bu tip acı olaylar fazlalaşır buna benzeride maraşta olmuştu yanılmıyorsam farklı seslerin ailesini öldürmesini istediğini söyleyip sonrada kendine sıkmıştı gerçekten çok kötü bir durum

0
0
yanıtYanıtla
ali:

rüya olayı bence yalan başka sorunlar araştırılmalı insanlar yaşlandıkça sömürülmeye çalışılıyor bazı evlatlar tarafından olayın iç yüzü başka olabilir.

0
0
yanıtYanıtla
Yörük:

Psikolojik olarak kötü olan insanların bir an önce ilgili birime gitmeleri gerekir.Yoksa bunun gibi felaketler ortaya çıkıyor.

0
0
yanıtYanıtla
Tip:

Senin psikolojinin. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title