Haberler

Oğlu Öldürülen Anne Yolu Kapatarak Eylem Yaptı

Samsun'un Çarşamba İlçesinde, Hareket Halindeki Bir Kamyonete Bir Başka Araçtan Kaleşnikofla Açılan Ateş Sonucu Hayatını Kaybeden 2 Kişiden Birinin Annesi, Oğlunun Ölüm Yıldönümünde Olayın Olduğu Samsun-ordu Karayolunu Trafiğe Kapatarak Eylem Yaptı.

Samsun'un Çarşamba ilçesinde, hareket halindeki bir kamyonete bir başka araçtan kaleşnikofla açılan ateş sonucu hayatını kaybeden 2 kişiden birinin annesi, oğlunun ölüm yıldönümünde olayın olduğu Samsun-Ordu karayolunu trafiğe kapatarak eylem yaptı.

Edinilen bilgiye göre, 03 Kasım 2006 tarihinde Samsun'un Çarşamba ilçesinde araç parkı meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada Cemal Yüksel (30), Cengiz Akoğlu (29) ve Necmettin Akoğlu hayatını kaybederken, Yaşar Yıldız ise yaralanmıştı. Olayla ilgili katil zanlısı olarak tutuklanan Adem Özçam, yargılandığı mahkeme tarafından 'olayda nefsi müdafaada' bulunduğu gerekçesiyle hakkında beraat kararı verilmişti. Olaydan 7 ay sonra 23 Mayıs 2007 tarihinde Adem Özçam'ın oğlu Murat Özçam(24), 55 LE 901 plakalı kapalı kasa kamyonetle Samsun'dan Çarşamba istikametine seyir halindeyken Samsun-Ordu Karayolu Irmaksırtı mevkisinde, yine hareket halindeki bir araçtan kaleşnikof otomatik tüfekle açılan ateş sonucu vurulmuş, kendisi ile birlikte yanındaki arkadaşı Orçun Güneş (23) hayatını kaybetmiş, 3 kişi de yaralanmıştı.

Orçun Güneş'in annesi Meryem Güneş (48), oğlunun ölüm yıldönümünde olayın meydana geldiği karayolu üzerinde eylem yaptı. Bugün saat 15.00 sıralarında Samsun-Ordu karayoluna trafik işaretleri koyarak kısa sürede olsa araç trafiğine engel olan ve yola karanfil saçarak ağıtlar yakan Meryem Güneş, "Ben oğlumu bekliyorum. Oğluma bu yolda siz kurşun attınız, ben karanfil döküyorum. Oğlum bana geliyordu, gelemedi. Gerçekleri söyleyin. Gerçek katiller ortaya çıksın. Yavrumu verin bana. Yavrumun son dakikalarında ben buradayım. Oğlumun gerçek katillerini istiyorum" diye feryat etti.

Elinde oğlunun resmi ile haykıran acılı anne, yolda araç trafiğini engelleyince olay yerine gelen Samsun Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ve vatandaşlar acılı kadını teselli ederek yolun kenarına çıkardı. Oğlunun resmine sarılıp feryat eden Meryem Güneş, ikna edilerek evine gönderildi.

(MAY-SA-Y) 23.05.2008 19:43 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title