Haberler

Ogilvy Pr, Estonya E-Residency Programı'nın İletişim Ajansı

Farklı sektörlerden yerel ve global pek çok markanın ihtiyaçlarına çözümler sunan Ogilvy PR güçlü müşteri portföyünü, alanında lider kurumlarla büyütmeye devam ediyor.

Estonya Cumhuriyeti'nin farklı ülkelerin vatandaşlarına sunduğu e-Residency Programı, Türkiye'deki iletişim faaliyetlerini Ogilvy PR çatısı altında yürütme kararı aldı. Ogilvy PR, e-Residency Programı'nın halkla ilişkiler ve sosyal medyayı kapsayan farklı iletişim disiplinlerindeki hizmetlerini yürütecek.

Avrupa Birliği üyesi Estonya'da dijital ortamda iş kurma fırsatı sunan e-Residency Programı'na katılan e-vatandaşlar, şirketlerini program üzerinden çevrimiçi olarak kaydedip uzaktan yönetebiliyor. Estonya tarafından 2014 yılının Aralık ayında hizmete sunulan programa bu güne kadar aralarında 900'ü Türk vatandaşı olmak üzere 30 ülkeden 30 binden fazla kişi başvuruda bulundu. Estonya'nın dijital vatandaşlarının kurduğu şirket sayısı ise 5000'i aştı.

e-Residency Programı, Türkiye'de startupları desteklemeyi ve girişimcilere güç kazandırmayı hedefliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Estonya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title