Haberler

Ogiad'dan Basın Mensuplarına Plaket

Osmaniye Genç İşadamları Derneği (Ogiad) Başkanı Serdar Kılıç, Derneğin Faaliyetlerine Katkılarından Dolayı Basın Mensuplarına Teşekkür Plaketi Verdi.

Osmaniye Genç İşadamları Derneği (OGİAD) Başkanı Serdar Kılıç, derneğin faaliyetlerine katkılarından dolayı basın mensuplarına teşekkür plaketi verdi.

OGİAD binasında düzenlenen toplantıda derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Basın Sözcüsü Enes Başpınar, "Yrd. Doç. Dr. Mehmet Tekinkuş'un sunduğu 'Zaman Yönetimi' konulu seminer düzenledik. Patent Enstitüsü uzmanları tarafından; 'Patent, marka tescili, endüstriyel tasarım, coğrafi işaretler' konularında bilgilendirme yapıldı. Bağlı olduğumuz Türkiye Sanayici ve İşadamları Konfederasyonu (TUSKON) ile beraber, Afrika 2. Ticaret Köprüsü Programı'nı organize ettik. Yine TUSKON ile beraber Avrasya 2. Ticaret Köprüsü Programı'nı organize ettik. Çevre illere fabrika ve iş gezileri düzenledik. Prof. Dr. Semih Çağlar'ın katılımıyla 'Bodur Meyvecilik' semineri düzenledik. Ayrıca, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Tekinkuş'u tekrar davet ederek, 'Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma' konulu seminer düzenledik" dedi.

Derneğin faaliyetlerinin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini kaydeden Başpınar, şunları söyledi:

"20 Mart'ta '21. Yüzyılda Küresel Sermayeler, Avrasya'da Türkiye'nin Rolü, 2008'de Küresel Ekonomi Dengeleri' konularını içeren konferans, İstanbul Ticaret Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Kerem Aklin tarafından verilecektir. Ayrıca, 29-30 Mart tarihlerinde bağlı olduğumuz GÜNSİAF (Güneydoğu Sanayici ve İşadamları Federasyonu) ile ortaklaşa GÜNSİAF 2. Bölgesel Ticaret Köprüsü Programı'nı düzenleyeceğiz." Toplantı sonunda, basın mensuplarına OGİAD'ın faaliyetlerine katkılarından dolayı birer teşekkür plaketi verildi.

Aktif Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Celal Kaymak da, plaket için OGİAD Başkanı Kılıç ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, OGİAD'ın Osmaniye'deki sivil toplum kuruluşları içerisinde en başarılısı olduğunu ve bundan sonra da her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.

(ACK-MT-Y) 01.03.2008 16:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title