Haberler

Öfkeli Eski Koca Bu Kez Kayınbiraderini Vurdu

İstanbul Sultanbeyli'de eski eşinin ailesinin evini defalarca molotofkokteyli ve benzin dökerek yakmaya çalışan adam, bu kez eski kayınbiraderini vurdu.

İstanbul Sultanbeyli'de eski eşinin ailesinin evini defalarca molotofkokteyli ve benzin dökerek yakmaya çalışan adam, bu kez eski kayınbiraderini vurdu. Olay, 19 Mayıs günü Sultanbeyli Battalgazi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eşinden ayrılan M.E. eski eşinin ailesinin evini molotof atarak 5 kez yakmaya çalışmış, son olarak da aileye ait aracı benzin dökerek ateşe vermişti. Kızgın eski koca bu kez de eski eşinin abisini hedef aldı. M.E. ve yanındaki bir arkadaşı, sabah evden çıkan C.B.'yi takip ederek arkasından ateş etti. Bacağından vurulan C.B., sekerek eve geri dönerken, zanlılar ise kayıplara karıştı.

Silahlı saldırı sırasında yaşananlar güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde işe gitmek üzere evden çıkan C.B., sokakta ilerliyor. Bir süre sonra peşinden gelen bir kişi kamera açısından çıkan C.B.'yi vuruyor. Sekerek tekrar kamera açısına giren C.B., evinin önüne geliyor. Yaralı adam, bir araçla hastaneye götürülüyor.

Olayın ardından soruşturma başlatan Sultanbeyli Asayiş Büro Amirliği ekipleri, eski koca M.E. ve yanındaki kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen M.E. serbest kalırken, tetiği çektiği öğrenilen diğer zanlı ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Cenk İşver/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sultanbeyli Battalgazi 19 Mayıs İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title