Haberler

"Öfke, Şiddet ve Kavga..."

Güncelleme:

Aykut Kocaman, 1461 Trabzon'u 2-0 mağlup ettikleri maç sonrasında mikrofonlara çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, 1461 Trabzon'u 2-0 mağlup ettikleri maç sonrasında mikrofonlara çarpıcı açıklamalar yaptı.

Lige verilen aradan sonra hedeflerinin başarıyı yakalamak olduğunu belirten Kocaman; "Yeni bir sezon başlıyor. Esas olan sezonda 34 maçı hedeflemek. Kolay değil zor bir hedef. Potansiyelimiz bunun için mevcut. Bugün kazandık. Atmosfer olarak bakıldığı zaman çok kolay bir maç değildi. Beraberliğin daha ön plana çıktığı bir maç olmasına rağmen son dakikada attığımız gollerle galibiyeti kazandık. Böyle devam etmek arzusundayız"

"ÖFKE, ŞİDDET VE KAVGA DEVAM EDİYOR"

Maçın zor bir atmosferde oynandığını açıklayan tecrübeli teknik adam; ""Atmosfere değinecek olursak; Bunun hakkında pek konuşmaya gerek yok. Herşey açık. Türk futbolunda öfke, şiddet ve kavga aynen devam ediyor. Hayırlısı olsun diyorum." dedi.

Kocaman ayrıca; Semih'in gol sevincinin çok abartılı olmadığını, gördüğü kadarıyla çok aşırı olmadığını ve Semih'in kendi durumunu ifade etmek için böyle bir şey yaptığına inandığını belirtti.

Kaynak: Sporx.com / Spor

Aykut Kocaman Fenerbahçe Trabzon Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title