Haberler

OFF-ROAD SÜRÜCÜLERİNDEN KARTAL'DAN KADIKÖY'E CUMHURİYET KONVOYU

Güncelleme:

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Off-Road sürücüleri Kartal Sahil'de buluşup Kadıköy'e kadar 100 araçla kortej yaptı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Off-Road  sürücüleri Kartal Sahil'de buluşup Kadıköy'e kadar 100 araçla kortej yaptı. Korteje katılan  sürücüler araçlarını Türk Bayrakları, Atatürk resimleri ve Azerbaycan bayrağıyla süsledi.

Kartal'da bir araya gelen sürücüler, önce bando takımının Cumhuriyet ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk temalı müziklerini dinledi. Burada araçlarını Atatürk resimleri, Türk ve Azerbaycan bayraklarıyla süsleyen sürücüler Kadıköy, Bağdat Caddesi'ne kadar konvoy şeklinde gittiler. Konvoya katılan sürücüler ve aileleri hatıra fotoğrafı çekildi.

CANIMI VERİRİM CUMHURİYET İÇİN

Off-Road camiasından Aydemir Tozar Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamak için kortej düzenlediklerini belirterek "Tüm Off-Road camiasına duyurmuştuk ve bayağı yoğun bir talep oldu. Araçlar dışarılara taştı. Herkese çok teşekkür ediyorum. Şu an kalbimin nasıl attığını anlatamam, canımı veririm cumhuriyet için" dedi.

GURUR VERİCİ

Etkinliğe ailesiyle birlikte gelen Kübra Kara ise çok mutlu olduğunu kaydederek "Çok güzel bir organizasyon teşekkür ederiz. Çocuklarımızla bu duyguyu tatmak, onlara bu duyguyu aşılamak bizim için çok gurur verici. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun" ifadelerini kullandı.

Görüntü dökümü

-----------

Bandodan görüntü

Sürücülerin hatıra fotoğrafı çekilmesi

Sürücülerin araçlarına bayrak asması

Araçların çıkışı

Araçların yol üzerindeki seyri

Off-Road sürücüleriyle röportaj

Genel ve detay görüntü


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Kadıköy Kartal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title