Haberler

Off-road Delikanlı Etabında Araçlar Çamura Saplandı

Bolu'nun Doğa Harikası Aladağ'da Düzenlenen "Türkiye Off Road Oyunları" Nda, Piste Dönüştürülen Orman Yollarında Arazi Araçları Çamurları Havalandırdı. Delikanlı Etabında İse Araçlar Bataklığa Dönüşen Çamurun İçerisine Saplandı.

Bolu`nun doğa harikası Aladağ`da düzenlenen ¨Türkiye Off Road Oyunları¨ nda, piste dönüştürülen orman yollarında arazi araçları çamurları havalandırdı. Delikanlı etabında ise araçlar bataklığa dönüşen çamurun içerisine saplandı.

İstanbul Off Road Kulübü`nün, Lassa Competus desteği ile bu yıl 7`ncisini düzenlediği Türkiye Off Road Oyunları`na 16 ilden 220 arazi aracı katıldı. Aladağ`da bulunan Subaşı Yaylası`nda yapılan yarışma, yön bulma ve engel aşma etapları ile başladı. Yarışmaların en heyacanlı bölümü ise zorlu ¨Delikanlı¨ etabı oldu. Dere yatağının bataklığa dönüşmesi üzerine araçlar etabı geçmekte zorlandı. Çamura saplanan araçlar, diğer araçların yardımıyla çelik halatlar kullanılarak çamurun içerisinden çıkarıldı. Kurtarma çalışmaları sırasında çelik halatlar koptu. Çamur deryasına dönüşen yollarda ilerleyen arazi araçlarının çamurları havalandırması ise seyirlik görüntüler oluşturdu. Heyecan tutkunlarının araçları ile çamurun içerisinde yaptığı gösteriler ilgiyle izlenildi.

İstanbul Off-Road Kulübü Başkanı Erkan Birinci, ¨Off Road, Türkiye`de giderek yaygınlaşan bir spor dalı haline geldi. Bolu Aladağlar bu spor için çok uygun bir yer. Bütün katılımcılar için adrenalin dolu ve eğlenceli bir yarış olacak¨ dedi.

KIZILDERİLİNİN MEKANİK ATI

Bolu Off Road Kulübü`nün Başkanı olan, Kızılderili felsefesini kendine yaşam biçimi olarak seçen ¨Oturan Boğa¨ lakaplı Sabahattin Kalaycıoğlu, yarışmaların en renkli yüzü oldu. Kurduğu kızıldederili çadırının önünde ¨Barış çubuğu¨ yakan Kalaycıoğlu, yarışmalar için gelenlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Kalaycıoğlu, ¨Sevgi Işığı¨ adını verdiği 85 yaşındaki annesi Hatice Kalaycıoğlu`nu atv ile geziye çıkardı. Kızılderili, ¨Bu da benim mekanik atım¨ dedi.

(HABER-KAMERA: Mert MİNİSKER/BOLU DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title