Haberler

Odunpazarı'nda Turizm Sektörünün Temsilcileri Bir Araya Geldi

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, turizm sektörünün temsilcileri ile bir araya geldi.

Odunpazarı Belediyesinden yapılan açıklamada, bir otelde düzenlenen toplantıda turizmcilere Odunpazarı Belediyesinin kent turizmi için gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Sakallı, sunum gerçekleştirdi.

Eskişehir, Afyon, Kütahya ve Bilecik'ten gelen sektör temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda, Eskişehir turizminin bugünkü durumu ve yeni sezona hazırlık çalışmaları değerlendirilerek, kent turizminin geleceği, istihdam, ekonomik katkı ve yerel yönetim – turizmci iş birliğinin arttırılması gibi konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Odunpazarı'nın kent turizmine önemli ölçüde katkısı olduğunu ve gün geçtikçe bu katkının artarak devam ettiğini ifade eden Başkan Sakallı, şunları kaydetti:

"Biz, yerel yönetim olarak turizme sonsuz destek veriyoruz ve Eskişehir'de turizmin gelişmesi konusunda turizmcilerle işbirliği içinde çalışmayı ve projelerle şehrimizi turizm sektöründe ileri bir noktaya taşımayı hedefliyoruz."

Odunpazarı Evleri Yaşatma Projesinin geldiği nokta ve kente kazandırdığı katma değer hakkında da bilgi veren Başkan Sakallı, turizm alanında yakalanan  gelişmenin planlı ve sürdürülebilir olması için tüm kesimlere büyük görevler düştüğünü aktardı.

Sağlık Turizmi ve Termal Turizmin Eskişehir'in geleceğinde büyük bir rol oynayacağını vurgulayan Başkan Sakallı, Odunpazarı Belediyesi ESOPYA projesi ile ilgili bilgi verdi. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Burhan Sakallı Eskişehir Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title