Haberler

Odunpazarı'nda Hizmet İçi Eğitimler Devam Ediyor

Odunpazarı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmet içi eğitimlerde çalışanlara iş davalarında zorunlu arabuluculuk eğitimi verildi.

Odunpazarı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmet içi eğitimlerde çalışanlara iş davalarında zorunlu arabuluculuk eğitimi verildi.

Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen eğitime Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt da katıldı. Düzenlenen eğitim, Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özgür Oğuz'un danışmanlığındaki, eğitim hukuk klinikleri öğrenci ekibi tarafından verildi. Eğitimde İş Mahkemeleri Kanunu'nda yaşanan son yasal değişiklikler konusunda ve iş davalarında zorunlu arabuluculuk süreçleri konusunda çalışanlar bilgilendirildi. Eğitimde, hukuk fakültesi öğrencileri son yasal değişiklikler ile ilgili sunum yaptı. Öğrenciler tarafından yapılan sunumda, kanuna veya bireysel ya da toplu iş sözleşmesi dayanan işçi, işveren alacağı, tazminatı ve işe iade talebiyle açılan davalarda arabulucuya başvurulması dava şartı olarak aranması gibi önemli bilgiler verildi.

Öte yandan Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hukuk Klinikleri bünyesinde gerçekleştirilen eğitim panelinin sonunda panele katılan hoca ve öğrencilere teşekkür belgesi verildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Odunpazarı Belediyesi Anadolu Üniversitesi Kazım Kurt Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title