Haberler

Odunpazarı Belediyesi'nden Gökmeydan Mahallesine Dev Yatırım

Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi'nin çehresini değiştirecek olan sosyal ve kültürel tesisin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Odunpazarı Belediyesi, Gökmeydan Mahallesi'nin çehresini değiştirecek olan sosyal ve kültürel tesisin temel atma törenini gerçekleştirdi.

Gökmeydan Mahallesi Ulus Caddesi ve Selin Sokak kesişiminde bulunan ve mahalle sakinlerinin şikayetlerine sebep olan boş arsa üzerine Odunpazarı Belediyesi ve AYD Yapı işbirliğiyle sosyal ve kültürel bir tesis kazandırılacak.

Temel atma törenine, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ercan Kelleci, AYD Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Odunpazarı Belediyesi meclis üyeleri, Gökmeydan Mahalle Muhtarı Nizamettin Ertaş, daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan Gökmeydan Mahalle Muhtarı Nizamettin Ertaş,"Yıllardır mahallemizde kangren haline gelmiş inşaat alanı atıl vaziyette duruyordu. Belediyemiz ve başkanımız sayesinde mahalle sakinlerinin sosyal ve kültürel anlamda kullanabilecekleri yeni bir tesise kavuşacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Törende yapılacak tesisin teknik ayrıntılarını paylaşan AYD Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın,"3 bin m2 alan üzerinde yapılacak tesiste, 120 kişilik kız öğrenci yurdu, mahalle muhtarlığı, aile sağlığı merkezi, konferans ve okuma salonları bulunacak" dedi.

ESKİŞEHİR'İN EN GÜZEL SOSYAL VE KÜLTÜREL TESİSİ OLACAK

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'da tesisin Gökmeydan Mahallesi açısından önemine değİnerek "Sorumluluğumuz altında bulunan Gökmeydan Mahallesi'nin yıllardır bekleyen bir sorunu vardı. Bizden önceki dönemlerde başlayan ancak vatandaşımızın hizmetine açılamayan inşaat bitirilememişti. Muhtarım beni her gördüğünde burası ne olacak diye soruyordu. Bende buradan davetlilerimizin önünde Muhtarıma cevap veriyorum. Burası Eskişehir'in en güzel sosyal ve kültürel tesisi olacak " ifadelerini kullandı.

Tesisin temeli okunan duaların ardından törene katılanların butona basmalarıyla atıldı.2012 yılı sonlarına doğru bitirilmesi planlanan tesis, her yaştan mahalle sakininin kullanımına yönelik dizayn edilecek.

(HÖ)

25.07.2012 17: 13: 12

TSI

NNNN - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Burhan Sakallı Orhan Aydın Gökmeydan Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title