Haberler

Odunpazarı Belediyesi'nden 55 Engelli Bireye Sandalye Desteği

Odunpazarı Belediyesi, İsveç Türk Kadınları Dayanışma Derneği tarafından bağışlanan tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahibi engelli bireylere ulaştırdı.

Odunpazarı Belediyesi, İsveç Türk Kadınları Dayanışma Derneği tarafından bağışlanan tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahibi engelli bireylere ulaştırdı.

İsveç Türk Kadınları Dayanışma Derneği, Odunpazarı Belediyesi'ne 110 tekerlekli sandalye bağışladı. Bu tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahibi engelli bireylere ulaştırmak için çalışmalarına başlayan Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü, Aladdin Cafe'de gerçekleştirdiği etkinlik ile engelli bireyleri tekerlekli sandalyelerine kavuşturdu. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un da katıldığı etkinlikte 55 engelli bireye tekerlekli sandalye verildi.

Etkinlikte konuşan Başkan Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi'ne İsveç'ten gelen araçları ihtiyaç sahibi engelli bireylere ulaştırmak için bir arada olduklarını söyledi. Her insanın bir engelli adayı olduğunu vurgulayan Başkan Kurt, "Engelli olmak bir Allah vergisi değil, sonradan hepimiz bir engelli olabiliriz. Bu nedenle çağdaş kentlerin engelleri en aza indirme noktasında çalışma yapması gerekir. Gerek yolları, kaldırımları ve oyun alanları ile gerekse sosyal tesisleri ile engelli bireylerin rahat edebilmesi için gereken çalışmaları yapmalı. Odunpazarı Belediyesi olarak bunlara dikkat ediyoruz. Bugün sizlere İsveç'teki Türk Kadınları Dayanışma Derneği'nden bize gelen araçları teslim edeceğiz. Umarım işinize yarar ve yaşamınızı kolaylaştırır. Odunpazarı Belediyesi olarak daha duyarlı olmaya çalışacağız. Elimize malzeme geldikçe ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalışacağız. Bize bu malzemeyi gönderen İsveç'teki derneğe ve bu malzemelerin gelmesinde katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Umarım ilerde daha modern, akülü araçları temin ederiz ve sizlere ulaştırırız" dedi.

Odunpazarı'nda engelleri ortadan kaldırmak için çalışmalarına devam edeceklerini belirten Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, geri kalan 55 tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmaya devam edeceklerini kaydetti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Odunpazarı Belediyesi Odunpazarı İsveç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

18 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 18 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İZMİR'DE YANGIN MI ÇIKTI? İzmir'de ne oldu? İzmir'de nerede yangın çıktı? Resmi Gazete bugün (18 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 18 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title