Haberler

Odunpazarı Belediyesi Hizmet Turlarına Devam Ediyor

Güncelleme:

Odunpazarı Belediyesi, vatandaşların talebi üzerine 4 buçuk yılda gerçekleştirilen hizmetleri anlatmak için 'Birlikte Başardıklarımız Gezisi' düzenliyor.

Odunpazarı Belediyesi'ne ait 11 Halk Merkezi'nde farklı zamanlarda gerçekleştirilen Birlikte Başardıklarımız Gezisi, Ihlamurkent Mahallesi'nde bulunan Hüsamettin Cindoruk Halk Merkezi ile devam etti. Aşevi'nde Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile bir araya gelen vatandaşlar, öğle yemeklerini Başkan Kurt ile yedi.

Gezi katılımcıları gün boyu Tarihi Bölgede bulunan Odunpazarı Belediyesi'ne ait galerileri, Kocaçınar Yaşam Merkezi, Cumhuriyet Parkı, Halk Market, Hamamyolu, Çağdaş Sanatlar Galerisi, Seramik Park Engelsiz Kültür ve Sanat Merkezi ile Aşevini gezdi. Öğle yemeğini aşevinde yiyen vatandaşlara, Başkan Kazım Kurt da katıldı. Aşevinde vatandaşlarla beraber öğle yemeği yiyen Başkan Kurt, vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Kurt, vatandaşların dilek ve şikayetlerini de dinledi.

"ODUNPAZARI BELEDİYESİ SOSYAL DEMOKRAT, HALKÇI BİR BELEDİYE"

Vatandaşlara 4 buçuk yılda gerçekleştirdikleri çalışmalar ile ilgili bilgi veren Başkan Kazım Kurt, Odunpazarı Belediyesi'nin sosyal demokrat ve halkçı bir belediye olduğunu belirtti. Başkan Kurt, Odunpazarı Belediyesi'nin yönetimine geldiğimizde 'Kadınları ve çocukları ile mutlu bir Odunpazarı' dedik. Çalışmalarımızı, projelerimizi bu düşünceyle yapıyoruz. Kadınların ev ekonomilerine katkı sunmaları, istihdam edilmeleri için atölyeler açıyor, onlara destek veriyoruz. Geleceğin büyükleri için kurslar, atölyeler açıyoruz. Sanattan spora hayatın her alanında olmaları için her zaman çocuklarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.Maddi durumu yetersiz olan vatandaşlarımız için sosyal yardım modeli olan Halk Marketi hayata geçirdik. Sağ elin verdiğini sol el görmesin dedik, koli göndererek vatandaşlarımızın onurunun zedelenmesine izin vermemek için onlara Halk Kart verdik. Şimdi Halk Markete gidip, kendi istediklerini alabiliyorlar. Aşevinde her gün binlerce ihtiyaç sahibine sıcak yemek veriyoruz. Biz, vatandaşlarımızın dar gününde yanında olmaya çabalıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Odunpazarı Belediyesi Odunpazarı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title