Haberler

Survivor'da Sakatlanan Atakan Yarışmaya Devam Edecek

Güncelleme:

TV8'in her bölümü büyük ses getiren yarışma programı Survivor 2016'nın 78. bölümü dün akşam seyircisi ile buluştu. Survivor 2016 son bölümde ünlüler ve gönüllüler NBA ödülü için kıran kırana bir mücadele verdiler. Yarışma esnasında ise Avatar Atakan çok ciddi bir sakatlık geçirdi.

DAMLA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

NBA Batı Konferensı finali için muazzam bir mücadeleye giren Ünlüler ve Gönüllüler'de kazanan takım, durum 9-9 iken son elde Nagihan'ın Damla'ya karşı aldığı galibiyetle Ünlüler oldu. Galibiyetin ardından Ünlüler sevinçten deliye dönerken Damla ise gözyaşlarına boğuldu. Ünlüler galibiyeti, ödül oyunu esnasında sakatlanan ve apar topar hastaneye kaldırılan Atakan'a armağan etti.

DOKTORLARDAN ATAKAN KARARI

Ödül oyununda canla başla mücadele ederken talihsiz bir kaza sonucu kafasını denge kaybı sonrası bulunduğu tahtaya çarpan Atakan için üzücü haber geldi. Başına dikiş atılan Atakan'ın, çok ciddi bir sakatlığının olmadığı yarışmaya devam edebileceği belirtilirken doktor kararı ile seyahat etmesi riskli bulundu ve başarılı yarışmacı NBA finaline gidemedi.

"BEN BURAYA GEZMEYE GELMEDİM"

Atakan ise bu yorumun ardından "Ben buraya gezmeye gelmedim, hayırlısı olsun" diye konuştu.

Kaynak: Acunn.com / Magazin

Komik - İlginç Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title