Haberler

'Ödül Benim Olacak'

Sibel Can Son Albümü Akşam Sefası'nın Satışının Şimdiden 200 Bini Geçtiğini Söyledi.

SİBEL CAN SON ALBÜMÜ AKŞAM SEFASI'NIN SATIŞININ ŞİMDİDEN 200 BİNİ GEÇTİĞİNİ SÖYLEDİ.

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Uluslararası Mersin Festivali'nin kapanış gecesinde sahne alan Sibel Can, iki saat boyunca sahnede kalarak sevilen şarkılarını seslendirdi. Modacı Nur Yerlitaş'ın hediye ettiği kıyafetle sahneye çıkan Can, seyircilerin taşkınlık yapıp kavga çıkardığını görünce kurtuluşu "Lale devri çocuklarıyız biz' şarkısını söylemekte buldu.

TV'DE CANLI SÖYLEYECEK

Geceye damgasını, Sibel Can'ın Gülben Ergen'le ilgili söylediği sözler vurdu. Özel bir televizyon kanalında müzik programı sunacak Can, "Gülben Ergen'i davet edecek misiniz?' sorusuna "Programımda canlı şarkı söylenecek. Gelenler şarkılarını pırıl pırıl okuyacak' cevabını verdi. Ünlü şarkıcı bu yanıtıyla Ergen'e atıfta bulunarak canlı şarkı söyleyemediğini ve dolayısıyla programına davet etmeyeceğini ima etti.

ÖDÜL BENİM OLACAK

Son albümü Akşam Sefası'nın net satışının 200 bini geçtiğini vurgulayan Can, 'Platin Plak' ödülü almaya hak kazandığını söyledi. Ünlü şarkıcı 'Albümüm dinleyicilerim tarafından çok sevildi. Kapış kapış gidiyor. Ödülü bu yıl ben alacağım' dedi. Bilindiği gibi MÜ-YAP'ın (Müzik Eseri Sahipleri Birliği) her yıl düzenlediği ödül geccesinde, albüm satışları 100 bini geçen sanatçılara 'Altın Plak', 200 bini geçenlere 'Platin Plak', 300 bini geçenlere ise 'Diamond Plak' ödülü veriliyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title