Haberler

Ödpliler'in Pikniği, Jandarmayı Harekete Geçirdi

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (Ödp) Kocaeli İl Örgütü Tarafından Adapazarı İl Ormanı'nda Düzenlenen "Dostlar Buluşuyor" Pikniği, Jandarmayı Alarma Geçirdi.

Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) Kocaeli İl Örgütü tarafından Adapazarı İl Ormanı'nda düzenlenen "Dostlar buluşuyor" pikniği, jandarmayı alarma geçirdi.

ÖDP Kocaeli İl Teşkilatı tarafından düzenlenen "Dostlar Buluşuyor" pikniğine partililer ilgi gösterdi. Yaklaşık 2 bin partilinin İl Ormanın'da piknik yapacağı haberini alan İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri ise harekete geçti. Arifiye beldesinde bulunan İl Ormanı'na çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Otobüs ve özel araçlarıyla İzmit, Bursa, İstanbul, Düzce, Ankara, Adapazarı gibi değişik şehirlerden gelen yaklaşık 2 bin kişi İl Ormanı girişinde jandarma tarafından durduruldu. Partililer otobüs ve

araçlarından indirilerek tek tek kimlikleri incelendi. Jandarma ekipleri tarafından üst aramasından geçirilen partililer daha sonra piknik alanına alındı. Yapılan aramalarda zaman zaman partililer ile jandarma ekipleri arasında tartışma yaşanırken, yasak bulguya rastlanmadı.

ÖDP Kocaeli İl Örgütü yöneticisi Gökhan Öz, piknik yapmaya geldiklerini belirterek, "Jandarma ekipleri herkese kimlik soruyor. Dün geldik böyle bir şey yoktu. Bu uygulamanın bize yönelik olduğunu düşünüyoruz" dedi.

(İÇ-AK-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title