Haberler

Ödemiş Protokolü Özel Öğrenciler ile Bir Araya Geldi

Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Ödemiş protokolü ile engelli bireyleri ve aileleri bir araya getirdi.

Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Ödemiş protokolü ile engelli bireyleri ve aileleri bir araya getirdi. Dernek çatısı altında yapılan programa Kaymakam Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı Mahmut Badem eşi Nevin Badem, İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Çankaya, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Nazan Dönmez, İzmir Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Cumhur Şener, Ödemiş Belediyesi meclis üyeleri, öğrenciler veliler ve özel okulların temsilcileri katıldı.

Dernek Başkanı Serpil Aksoy Baştürk dernek binasının kendilerini yetmediğini, derneğin yan taraflarından uygun olan bir alanın binaya dahil edilmesi konusunda Başkan Mahmut Badem'den talepte bulundu. Öğrenciler ise yetkililerden yılbaşı günü öncesi yılbaşı programı isteyerek eğlenmek istediklerini belirtti.

Başkan Serpil Aksoy Baştürk, yeni bir ek bina taleplerini dile getirerek, "Bu binayı bize sağlayan belediye başkanımıza tekrar teşekkür ediyoruz. Ancak bir büyük bir aileyiz ve artık bu bina bize yetmeyebiliyor. Onun için belediye başkanımızdan binanın büyütülmesi konusunda destek bekliyoruz. Akşam saatlerinde de dernek binamızda işaret dili kurslarımız başladı. Kurslarımızı da yoğun katılım var. Ayrıca derneğimizin sabah 09.00'dan akşam 17.00'ye kadar açık kalmasını ve bir takım ihtiyaçlarının karşılanması için belediyeden bir arkadaşımız görevlendirildi. Buda Türkiye'de bir ilktir. Başkanımız Mahmut Badem'e ayrıca teşekkür ediyoruz. Diğer yetkililerimize emeği geçen, destek veren herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Başkan Mahmut Badem de "Özel öğrencilerimizin, bireylerimizin yerel yönetim olarak her zaman her alanda yanlarındayız. Şehrimizi de bu konuda daha iyi nasıl vizyon verebiliriz bunun çalışmasını yapıyoruz. Projelerimizi ona göre uygulamalara getiriyoruz. Dernek binasının büyültmesi konusunda da gerekli çalışmayı yapalım önümüzdeki günlerde değerlendirelim" dedi.

Kaymakam Celil Ateşoğlu ise 3 Aralık Dünya Engelliler Günün kutlayarak şunları söyledi: "Burada bu güzel, samimi, sıcak ortamda bir arada olmaktan dolayı memnunum. Davetinize çalışmalarınıza teşekkür ediyorum. Şehrin yöneticileri olarak bizler sizler ile hep bir aradayız. İlçe kaymakamlığı olarak tüm birimlerimiz ile sizlere hizmet etmeye devam ediyoruz. Bundan sonra da hep beraber güzel projeler yapacağız." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dünya Engelliler Günü Mahmut Badem Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title