Haberler

Ödemiş'in turizm merkezleri Bozdağ ve Gölcük beyaza büründü

Güncelleme:

Ege'nin turizm merkezlerinden Ödemiş'in Bozdağ ve Gölcük mahallelerinde kar yağışı, güzel manzaralar oluşturdu.

Ödemiş'in bin 135 rakımlı Bozdağ Mahallesi ve bin 49 rakımlı Gölcük Mahallesi, kar yağışı ile beyaza büründü.

Gölcük Mahallesinde yaşayan Selahattin Aktaşoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada kar yağışını uzun zamandır beklediklerini belirterek, "Kar yağışları, yeraltı sularının beslenmesi için çok faydalı. Bu sene biraz daha kar yağarsa susuzluğumuz giderilecek. Kar yağışı dolayısıyla Gölcük Mahallesi canlanmaya başladı. Dışarıdan insanlar merakından her gün geliyor." dedi.

Ödemiş'in Gölcük Mahallesine ailesiyle kar topu oynayamaya geldiklerini ifade eden 10 yaşındaki Ecrin Gençay da "Burada kar çok güzel. Abimle kar topu oynadık. Karın keyfini çok iyi çıkardık." dedi.

Aslı Kayabaş ise uzun süreden beri Gölcük ve Bozdağ'a kar yağmadığını ifade ederek kar yağdığını öğrenince bölgeye gelmeye karar verdiklerini belirtti.

Kayabaş, "Çocukların hem çıkma saati, ders aralarıydı. Onları eğlendirmek adına biz de Gölcük'e ziyarete geldik. Tabi merkezlere yağmadığı için biz de özlüyoruz ve oynamak istiyoruz. Ailecek çocuklarla beraber eğleniyoruz. Hem de pandeminin sıkıntılı sürecini hafifletmiş oluyoruz, malum çok fazla çıkamıyoruz. Onların okulda yapması gereken aktiviteleri biz biraz daha böyle sosyal mesafeyi de koruyarak doğada yapmaya gayret ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Gölcük Ege Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title