Haberler

Ödemiş'in Kurtuluş Töreninde Bedia Akartürk Konseri

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı, Güzel Sanatlar İzmir Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren İzmir Devlet Türk Dünyası dans ve müzik topluluğu, konuk sanatçı Bedia Akartürk ile birlikte konser verdi.

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde Kültür ve Turizm Bakanlığı, Güzel Sanatlar İzmir Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren İzmir Devlet Türk Dünyası dans ve müzik topluluğu, konuk sanatçı Bedia Akartürk ile birlikte konser verdi. Sanatçı Bedia Akartürk, kurtuluş etkinlikleri anısına Türk bayrağının renklerinden oluşan kırmızı beyaz kostümle sahneye çıktı.

Ödemiş'in düşman işgalinden kurtuluşunun 92'nci yıldönümü ve 30'uncu Ödemiş Milli Fuar etkinlikleri kapsamında 125'inci Yıl Kültür Park'ta bir konser düzenlendi. 2008 yılında kurulan ve birçok il ve ilçede gösteriler yaparak konser veren İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluğu'nun performansı göz doldurdu. Solistler Ali Tunç ve Gülseren Aygün Türk Sanat ve Türk Halk Müziği'nin birbirinden güzel eserlerini yorumladı.

Konserde, gecenin konuk sanatçısı Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Bedia Akartürk de sahne alarak seslendirdiği türkülerle konseri izleyenlere doyumsuz saatler yaşattı. İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluğu sanatçıları Ali Tunç ve Gülseren Aygün ile düet yapan sanatçı Bedia Akartürk sahneye kırmızı beyaz renklerden oluşan kostümü ile çıktı.

ÖDEMİŞ SALÇASININ DA REKLAMINI YAPTI

Ünlü sanatçı Bedia Akartürk, "İşte bugün kurtuluş etkinlikleri kapsamında, bu kutlamalara yakışır Türk bayrağının renklerinde kostüm diktirdim. Ha bir de unutmayalım, kırmızı demiş iken, Ödemiş'in kırmızı domates salçasını zeytinyağlı taze taze yemek insana kan ve can veriyor. Bakın yine Ödemiş'in domates salçasının reklamını yaptım. Ben çok yerde salça yedim ama Ödemiş'in lezzetini hiçbir yer tutmuyor. Yaşadığımız topraklardan lezzet ve damak tadı fışkırıyor, bunun değerini bilin" dedi.

Konser sonunda AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ise, "Bedia Hanım bizim gururumuz. Allah nazardan saklasın. Yüreğimiz, toprağımız, medarı iftarımız. İşte kurtuluş günleri böyle kutlanır. Bugün, gurur, kahramanlık günümüz. Ayrıca Kültür Bakanlığımızın bize sunduğu İzmir Devlet Türk Dünyası dans ve müzik topluluğu ile de beraberiz. Bu insanların coşkusu ve sevgisi unutulmaz" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Badem sanatçılara birer buket çiçek sundu.

HALKLA BİRLİKTE SELFİE YAPTILAR

Başkan Badem, eşi Nevin Badem, AK Parti İlçe Başkanı Ali Hadim ve sanatçılarla birlikte son günlerin modasına uyarak özçekim yaptı. Konser sonunda Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Türk Halk Müziği'nin güçlü sesi Bedia Akartürk'ün mezun olduğu İnönü İlkokulu idarecileri tarafından Akartürk'e çiçek verildi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bedia Akartürk Mahmut Badem Ödemiş İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title