Haberler

Ödemiş'e Doğalgazda Epdk'dan İzin Çıktı

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem Ödemiş’e yapılacak doğalgaz ile ilgili EPDK’dan izin çıktığını müjdeledi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem Ödemiş'e yapılacak doğalgaz ile ilgili EPDK'dan izin çıktığını müjdeledi.

Uzun zamandır konuşulan gündemden düşmeyen Ödemiş'e doğalgaz'ın gelip gelemeyeceği ile ilgili olarak son noktayı Başkan Mahmut Badem koydu.

Belediye binasında yapılan toplantıda konuşan Başkan Mahmut Badem, verdikleri sözleri tutmaya devam ettiklerini belirterek, "Bildiğiniz gibi 30 Mart'ta söz verdiğimiz sözleri tutmaya yerine getirmeye devam ediyoruz. Ödemiş'e doğalgazın gelmesi ile ilgili de bir söylemimiz vardı. Ödemiş'e doğalgazı getirme girişimlerimizin sonucunda önemli bir adım atılmış oldu. Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) izin çıktı. Bugüne kadar İzmirgaz ile görüşmelerimiz de devam etti ancak EPDK'dan raporun çıkması gerekiyordu. Doğalgazı ne kadar kullanacağımız, ne kadar harcama yapılacağı ya da olur mu? Olmaz mı? Sorularından önce EPDK'nın sonucu önemliydi. Tüm yerleşim birimlerine bu sonuç doğrultusunda bu tarz bir yatırım yapılıyor. Bu anlamda Ödemiş'te onayladı. EPDK bizim için anahtardı o anahtarı da sahip olduk. Bundan sonra adım adım doğalgaza doğru yol alacağız" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Badem Ödemiş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title