Haberler

Oda Borsa Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi

Oda Borsa Müşterek Toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile gerçekleştirildi.

Oda Borsa Müşterek Toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirildi.

Yahyalı'da bulunan Ala Dağlar Milli Parkı'nda düzenlenen toplantıya, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, ilçe oda başkanları ve davetliler katıldı. Toplantıda konuşan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, "Kayseri önce ticareti ile daha sonra sanayisi ile ön plana çıkmış bir ilimizdir ama son zamanlarda turizm alanında da epey bir mesafe katetmiştir. Özellikle Erciyes'e kayak turizmi bakımından yapılan yatırımlar ve Kayseri'nin diğer yatırımlarının faaliyete geçirilmesi, Aladağlar Milli Parkı'nın içerisinde bulunan doğa harikası bölgenin değerlendirilmesi bakımından elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimizi söylüyorum. Bu yapılırken sadece Yahyalı Belediyesi, Yahyalı Kaymakamlığı değil, el birliği ile bunun yapılması gerektiğinin kanaatindeyim" ifadelerini kullandı.

Hiçyılmaz, "Bunun yaparken de eğer uygun görülürse Kayseri Ticaret Odası olarak böyle bir toplantıya veya konferansa ev sahipliği yapmaktan büyük memnuniyet duyarız. Böyle bir toplantıda tarafları bir araya getirerek Yahyalı'da bu doğa harikası olan cennet bölgeyi hayata geçirip, daha da güzelleştirip dışarıdan turistlerin gelmesi noktasında da gayret gösterirsek daha faydalı olur diye düşünüyorum. Bu yapılırken özel bir projelendirme ve yapılandırma mutlaka yapılması gerekir. Biz elbette buranın yapılması noktasında elimizi taşın altına koyarız" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kayseri Yahyalı Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title