Haberler

Oda Aidat Borcuna Kızan Kamyoncu Çatıya Çıktı

Bursa'da, üyesi olduğu Kamyoncular ve Kamyonetciler Esnaf Odası'na olan aidat borcunun istenmesine sinirlenen 52 yaşındaki Öztürk Uzun, 5 katlı binanın çatısına çıktı.

Bursa'da, üyesi olduğu Kamyoncular  ve Kamyonetciler Esnaf Odası'na olan aidat borcunun istenmesine sinirlenen 52 yaşındaki Öztürk Uzun, 5 katlı binanın çatısına çıktı. Kendisini ikna etmek isteyen polislere zor anlar yaşatan Uzun, bir anlık dalgınlığından yararlanan polislerce etkisiz hale getirildi. Uzun, baygınlık geçirince hastaneye kaldırıldı.

Bursa'da Merkez Yıldırım ilçesi Anadolu Mahallesi Kader Sokakta bulunan kısa adı BESOB olan, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndaki Kamyoncular ve Kamyonetciler Esnaf Odası'na gelen Öztürk Uzun, burada kendisinden miktarı açıklanmayan aiadat borcu istenince görevlilerle tartıştı. Sinirlenen Uzun, "Biz iş bulamıyoruz. Ne aidatı istiyorsunuz" diyerek, 5 katlı binanın çatısına çıkıp intihar edeceğini söyledi. Kendisini gören vatandaşların haber vermesi sonucu belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri olası atlamaya karşı hava yastığını açarken, polisler ise çatıdan sarkan Öztürk Uzun'u ikna etmek için konuşmaya başladı. Sağanak yağmura rağmen iki saat boyunca kendisine dil döken polislere zor anlar yaşatan Uzun, bir anlık dalgınlığından yararlanan görevliler tarafından etkisiz hale getirilerek indirildi. Baygınlık geçiren Uzun, 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title