Haberler

Ocak, Yöresel Ürünler Fuarını Değerlendirdi

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, 19-22 Eylül 2013 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Yöresel ürünler Fuarının ilçenin tanıtımı açısından verimli geçtiğini söyledi.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, 19-22 Eylül 2013 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Yöresel ürünler Fuarının ilçenin tanıtımı açısından verimli geçtiğini söyledi.

Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, 19-22 Eylül 2013 tarihleri arasında Antalya da düzenlenen Yöresel ürünler Fuarını değerlendirdi. Fuarda Alaplı TSO olarak ilçenin tanıtımına yönelik stant açtıklarını belirten Ocak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da Alaplı standını ziyaret ederek kendilerini tebrik ettiğini söyledi.

Fuarının ilçenin tanıtımı açısından verimli geçtiğini kaydeden Ocak, "Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası olarak her yıl olduğu gibi bu yılda Antalya da düzenlenen Yöresel ürünler fuarına katıldık. İlimizin ve ilçelerimizin tanıtımını yapmak amacıyla bu yılda Antalya 19-22 Eylül 2013 tarihleri arasında düzenlenen Yöresel ürünler fuarına Zonguldak TSO, Kdz.Ereğli TSO, Devrek TSO, Çaycuma TSO da katıldı. İlçemizin Fındığı, Boru Profil Makineleri ve pat pat tabir ettiğimiz ve bu yılda fuarda oldukça ilgi çeken ilçemizde üretilen tarım aleti ile standımızı renklendirdik. Standımızda odamız Genel Sekreteri Taner Arslan ilçemizin her konuda tanıtımını yaptı ve çeşitli ziyaretçileri ağırladı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M.Rifat Hisarcıklıoğlu da standımızı ziyaret ederek bizleri tebrik ettiler.Kendilerine buradan teşekkür ederiz.Fuar ilçemiz tanıtımı açısından oldukça verimli geçti.İlimizin ve ilçelerimizin tanıtımına maddi ve manevi anlamda ciddi destek veren Batı Karadeniz Kalkınma Ajansına ve Fuara katkı sağlayan Firmalarımıza katkılarından ötürü teşekkür ederiz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Ocak Antalya Alaplı Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title