Haberler

Ocak'ta Vizyona Girecek

Emel Sayın, 27 Yıl Aradan Sonra 'Beyaz Melek' Filmi ile Setlere Dönecek Olmanın Heyecanını Yaşıyor..

EMEL SAYIN, 27 YIL ARADAN SONRA 'BEYAZ MELEK' FİLMİ İLE SETLERE DÖNECEK OLMANIN HEYECANINI YAŞIYOR..

Ünlü türkücü Mahsun Kırmızıgül'ün hem yazacağı, hem yöneteceği hem de oynayacağı 'Beyaz Melek' adlı filmin çekimleri 12 Haziran'da başlıyor.

Ünlü şarkıcı Emel Sayın, 27 yıl aradan sonra bu filmle setlere dönecek olmanın heyecanını yaşıyor..

Senaristliğini ve yönetmenliğini türkücü Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı 'Beyaz Melek' adlı filmin çekimleri 12 Haziran'da başlıyor.

İstanbul, Adapazarı, Konya ve Diyarbakır'da kurulan özel platolarda çekilecek filmde, birbirlerine aşkla bağlı insanların zorlu hayat koşullarına karşı verdikleri mücadele anlatılıyor.

KADRO ÜNLÜLERLE DOLU

Sezonun en iddialı yapımları arasında gösterilen film; sinema, tiyatro ve müzik dünyasının seçkin isimlerini bir araya getiriyor. Bu isimler arasında Yıldız Kenter, Müşfik Kenter, Gazanfer Özcan, Erol Günaydın, Salih Kanyon, Cezmi Baskın, Ali Sürmeli, Cihat Tamer, Sarp Apak, Fırat Danış, Hüseyin Avni Danyal ve Yavuz Bingöl başı çekiyor.

YILLAR SONRA YENİDEN

Yapımcılığını Boyut Film'in üstlendiği filmin bir diğer özelliği; ünlü şarkıcı Emel Sayın'ın tam 27 yıl, tiyatronun duayenlerinden Nejat Uygur'un ise tam 35 yıl sonra sinema setlerine dönmesini sağlıyor olması... Mahsun Kırmızıgül'ün kaleminin ve yönetme yeteneğinin yanı sıra oyunculuğunu da sergileyeceği filmin kadrosundaki sürpriz isimler arasında, Alman RTL televizyonunun en önemli sunucularından Nazan Eckes de bulunuyor.

2008 yılının ocak ayında vizyona girmesi beklenen 'Beyaz Melek', hem dram hem de komedi öğeleri içeriyor. Film, İstanbul'dan Diyarbakır'a yola çıkan bir grup insanın başlarına gelen ilginç olayları anlatıyor. Bir sevgi filmi olan 'Beyaz Melek'in Doğu'sundan Batı'sına, gencinden yaşlısına tüm Türkiye'nin beğenisini kazanması hedefleniyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title