Haberler

Obama'nın Zaferi

Libyalılar, Ortadoğu politikalarını barışçıl ve olumlu buldukları Barak Obama'nın yeniden ABD Başkanı seçilmesinden memnun olduklarını belirtti.

Libyalılar, Ortadoğu politikalarını barışçıl ve olumlu buldukları Barak Obama'nın yeniden ABD Başkanı seçilmesinden memnun olduklarını belirtti.

Barak Obama'nın yeniden ABD Başkanı seçilmesi konusunda, AA muhabirinin sorularını yanıtlayan çeşitli yaş ve meslek grubundan Libyalı, Ortadoğu politikalarını barışçıl ve olumlu buldukları Barak Obama'nın yeniden ABD Başkanı seçilmesinden memnun olduklarını dile getirdi.

Emekli Mahmud Harak, Demokratların, Cumhuriyetçilere nazaran daha barışçıl bir dış politika izlediğini belirterek, Obama'nın kazanmasına sevindiğini söyledi.

Avukat Muhammed Ahmed, Obama'nın yeniden başkan seçilmesinin iç ve dış politikadaki başarısından kaynaklandığını ifade ederek, Obama'nın dış politikasını genel olarak olumlu bulduğunu ancak Suriye konusunda üzerine düşeni yapmadığını bildirdi.

İsmail Kadı da Libyalıların, genel olarak Obama'yı desteklediğini belirtirken, Sami Bedr, Obama'nın yeniden seçilmesinin bölgedeki sorunların çözümüne olumlu katkı sunacağını savundu.

Üniversite öğrencisi Ali Huzam, Obama'nın geçen dönemde Arap halklarının yanında olduğunu kaydederken, Libya'da çalışan Faslı Fatıma Harsa ise Obama'yı halkın seçtiğini ve ondan olumlu hizmetler beklediğini ifade etti.

Muhabir: Emrah Kekilli/ Orhan Güvel

Yayıncı: Tarkan Demir - TRABLUS

Kaynak: AA / Güncel

Barack Obama Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title