Haberler

Obama'nın Yıldız Takımı

Hollywood'un en etkili isimleri, Barack Obama'nın seçimi kazanması için çalıştı.

Amerika'nın ilk siyahi başkanı olarak dört yıl önce Beyaz Saray'ın kapısını aralayan Barack Obama, 2012 seçimlerinden de zaferle çıktı. Başkan Obama'ya Amerikan halkı kadar Hollywood'un ünlü isimleri de büyük destek verdi.

FARKLI ETNİK KÖKEN

Obama'yı en çok farklı ırk ve etnik kökenlere mensup olan yıldızlar destekledi. Beyonce, Jay-Z, Stevie Wonder, P. Diddy, Rihanna ve Mariah Carey gibi müzik dünyasının en etkili isimleri tam bir Obama hayranı. Eva Longoria gibi hispanik kökenli yıldızlar da Obama'nın kampanyasına destek verdi. Scarlett Johansson da reklam filminde rol almıştı.

YILDIZLARIN KALBİ TWITTER'DA ATTI

Eva Longoria: Seçim sonuçlarını evde arkadaşlarımla izledim. Gözyaşları içindeyim, Obama yeniden bizimle... Hepimiz zaferimizi kutluyoruz.

Olivia Wilde: Amerika, bu akşam kurabiye ve özgürlük gibi kokuyor! Amerika, söyleyeceğini söyledin ve dediğini herkes duydu!

Zoe Saldana: Tanrım bir kez daha Amerika'yı kutsa ve Obama bir kez daha bizi yönetsin!

Rihanna: Sevgili Obama'mız!

Katy Perry: Halk bir kez daha gücünü gösterdi. Dört yıl boyunca seninle olmaktan çok gururluyum.

Nicole Richie: Amerika, yine başardık!

Beyonce: Tabii ki Obama!

Taio Cruz: En sonunda ona bazı şeyleri değiştirebilmesi için yeterli zamanı sağladık!

Ricky Martin: Halk konuştu ve sesini duyurdu! Dört yıl daha Obama!

#Sayfa#

OY VERMEYEN KALMASIN!

Ünlü isimlerin tamamı tercih ettikleri başkan adayını net bir şekilde söylemedi. Ancak hepsi hayranlarını oy vermeye teşvik etti ve oy verdikten sonra kameralara poz verdi.

TÜM ÜNLÜLER KUTLAMADA

Barack Obama, ikinci kez başkan olarak seçilmesini Hollywood'un en önemli isimlerinin katıldığı bir davetle kutladı. Kutlamaya; Stevie Wonder, Mary J Blige, Ashley Judd, Melanie Griffith ve Will.i.Am gibi ünlü isimler katıldı.

BAŞKAN'IN ZAFERİNE TÜRK ÜNLÜLERDEN YORUMLAR

Amerika'nın 45'inci devlet başkanlığı seçimlerinden Barack Obama'nın zaferle çıkması, Türkiye'de de geniş yankı buldu. Ünlü isimler, Obama'nın Mitt Romney'yi alt ederek ikinci kez başkan seçilmesini Twitter'da böyle yorumladı:

Ece Sükan: Ohio Ohio olalı böyle havaya girmemiştir herhalde!

Feridun Düzağaç: Twitter iki gündür çok Amerikan!

Hamdi Alkan: Obama'nın balkon konuşmasından: "Bahtsız bedeviye, kutup ayısına, yumurtaya, tavuğa teşekkür ederim..."

Metin Uca: Amerika'da yeniden seçilen Obama'yı, güzel yurdumda siyasete atılan Sayın Bedevi Ayiogluayı'yı kutluyor, başarılar diliyorum.

Leyla Alaton: Romney kasırgası da geldi geçti... Bu Sandy'den beter olabilirdi hem de tüm dünya için! Obama'nın cesur olmamak için bahanesi kalmadı.

Berna Laçin: Obama bir dört yıl daha... ABD halkının seçim eğlencesi de bitti, kaldık kendi kavga dövüş siyasetimizle baş başa...

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Barack Obama Hollywood Beyonce Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title