Haberler

Obama'dan Burns'e Ulusal Eğitim Görevi

ABD Başkanı Barack Obama, Xerox Üst Yöneticisi (Ceo) Ursula Burns'ü, ABD'nin Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik Alanlarındaki Ulusal Eğitim Programını Şekillendirecek Girişimin Başına Getirdi.

ABD Başkanı Barack Obama, Xerox Üst Yöneticisi (CEO) Ursula Burns'ü, ABD'nin bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik alanlarındaki ulusal eğitim programını şekillendirecek girişimin başına getirdi.

Xerox'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Ursula Burns'ün liderlik yapacağı girişimde, Intel'in eski CEO'su Craig Barret, Time Warner Cable CEO'su Glenn Britt, Sally Ride Bilim COO'su ve eski astronot Sally Ride yer alacak.

Burns liderliğindeki Science, Technology, Engineering and Math (STEM)? Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik Eğitim Girişimi, bu alanlardaki eğitim yaklaşım ve politikalarının belirlenmesinde, önde gelen ilgili kuruluşlarla birlikte çalışacak.

Ursula Burns, ''Eğer bugün genç insanlara ilham verirsek, yarınımızı garanti altına alırız. İnovasyon, ulusumuzun büyümesinin, hayat kalitemizin ve küresel pazarda başarımızın merkezidir'' değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title