Haberler

    O Tartışmalara Son Noktayı Koydu: Bizim İçin Konu Kapandı

    MİLLİ takımın kampa girdiği İtalya'nın Günay Tirol bölgesinde basın toplantısı düzenleyen Joachim Löw'e, Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinden sonra başlayan tartışmalar soruldu.

    MİLLİ takımın kampa girdiği İtalya'nın Günay Tirol bölgesinde basın toplantısı düzenleyen Joachim Löw'e, Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinden sonra başlayan tartışmalar soruldu. İki futbolcunun da konuyla ilgili konuşmak için kendilerine geldiğini belirten Löw, şu cevabı verdi: "Bu, tabiiki benim için doğru olandı. Bizimle konuşup konuyu açıklığa kavuşturmak istediler. Politik mesaj vermek istemediklerinin söylediler. Bizim için konu kapandı. Artık spor konularına dönelim."

    Mesut Özil, İlkay Gündoğan ve Cenk Tosun, Cumhurbaşkanı Recap Tayyip Erdoğan'ın Londra'da ziyaret etmiş, üç futbolcu da formalarını hediye etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'la futbolcuların fotoğrafları AK Parti internet sitesinde yayınlanınca Almanya'da tartışma başlamıştı. Alman basını, futbol federasyonu başkanı ve siyasetçiler Mesut Özil ile İlkay Gündoğan'ı sert dille eleştirmişti.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Recep Tayyip Erdoğan İlkay Gündoğan Mesut Özil Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title