Haberler

O Ses Türkiye'ye Katılan Yarışmacının Yakını, Stüdyoyu Kahkahaya Boğdu

Güncelleme:

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında Acun Ilıcalı'nın, yarışmacının yanında gelen arkadaşını telefonla araması stüdyoyu ve izleyenleri kahkahaya boğdu.

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye'de Acun Ilıcalı'nın, yarışmacının yanında gelen arkadaşını telefonla araması stüdyoyu ve izleyenleri kahkahaya boğdu. Yarışmacıya kiminle geldiği sorulunca arkadaşının ismini verdi ama her yerde aranan kişinin stüdyoyu terk ettiği ortaya çıktı.

O Ses Türkiye'ye Katılan Yarışmacının Yakını Stüdyoyu Kahkahaya Boğdu

STÜDYOYU KAHKAHAYA BOĞDU

O Ses Türkiye yarışmasında komik anlar yaşandı. O Ses Türkiye sahnesine çıkan Emin Aydın'a kiminle geldiği sorulunca arkadaşının ismini verdi ama her yerde aranan kişinin stüdyoyu terk ettiği ortaya çıktı. Terk etme sebebi ise çok ilginçti. Yarışmacı Emin Aydın, arkadaşının olmamasına o kadar şaşırdı ki ne yapacağını bilemedi. Emin'in arkadaşını Acun'un ekibi de stüdyo dışında aradı ama Semih stüdyo dışında da değildi. Ilıcalı'nın telefonuna yanıt veren Semih, "Acilen işim çıktı gitmek zorunda kaldım. Başka sefere artık." deyince stüdyo kahkahaya boğuldu.

O Ses Türkiye'ye Katılan Yarışmacının Yakını Stüdyoyu Kahkahaya Boğdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

O Ses Türkiye Aydın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

mustafa pe:

kesınlıkle yasaklanmalı yıllardır bir serüvendir aldı başını gitti adam. milletimi uyutmaya devam edıyor

10
16
yanıtYanıtla
mevlüt:

Acun Ilıcalı denen adam kim ya ??

4
19
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

TV KANALLARI FALAN VAR TÜRKİYEDE İLK KEZ KALİTELİ PROGRAMLAR YAPAN KİŞİ DÖRT BEŞ TANE DİL BİLİYO SEN KİMSİN

yanıt45
yanıt8
Oktay Baysal:

Hep kurgu, hep kurgu

11
10
yanıtYanıtla
OKTAY KURGU:

Kurgu murgu, az eğlenmeye bakın.

yanıt4
yanıt2
Cemalccc:

Koşa koşa gitmesini gerektirecek , benim aklıma bişey geliyor ama.

1
0
yanıtYanıtla
Cemilbaba:

Acun ılıca bu ülkenin bi degeridir merhametli ve yardımsever Bir Erzurum delikanlısı sıfırdan bu noktaya gelmesi başarısının Bi gücüdür

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

zoruna gidiyosa izleme

1
0
yanıtYanıtla
Ali:

Çok ilginç

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title