Haberler

O Ses Türkiye Yarışmasının Eski Şampiyonları Şu An Ne Yapıyor?

Güncelleme:

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan O Ses Türkiye'nin, eski birincilerinin şu an ne yaptıkları sosyal medya kullanıcıları tarafından merak konusu oldu.

Türkiye'nin en çok izlenen yarışma programlarından biri olan O Ses Türkiye'nin eski birincilerinin şu an ne yaptıkları sosyal medya kullanıcıları tarafından merak konusu oldu.

O Ses Türkiye Yarışmasının Eski Şampiyonları Şu An Ne Yapıyor!

2012 BİRİNCİSİ OĞUZ BERKAY FİDAN

İlk sezonu Show TV'de yayınlanan O Ses Türkiye'de Murat Boz'un yarışmacısı Oğuz Berkay Fidan birinci olmuştu. Oğuz Berkay'ın müzik kariyerinin nasıl şekilleneceği uzun süre konuşuldu hatta Murat Boz'un onu piyasaya nasıl süreceği merakla bekleniyordu. Ancak Oğuz Berkay aradan geçen 4 senenin ardından ancak 'Beni Ellerden Sayma' adlı şarkısıyla adından söz ettirebildi. Tüm çabalarına rağmen Oğuz Berkay Fidan henüz kalıcı olabilecek bir müzik başarısına imza atabilmiş değil.

O Ses Türkiye Yarışmasının Eski Şampiyonları Şu An Ne Yapıyor!Berkay Fidan

2013 BİRİNCİSİ MUSTAFA BOZKURT

O Ses Türkiye 2. sezonunda jüri Murat Boz, Hadise, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar'dan oluştu. Mustafa Sandal'ın yarışmacısı Mustafa Bozkurt şampiyon olmuştu. Sonrasında Mustafa Bozkurt'un yüzü de yavaş yavaş unutulmaya başlandı. Bozkurt şimdi Anadolu'daki festival ve turneler ile hayatını sürdürüyor. Mustafa Bozkurt'un hayatındaki en büyük değişiklik ise aşkı oldu. Mustafa Bozkurt mutlu bir evlilik yürütüyor.

O Ses Türkiye Yarışmasının Eski Şampiyonları Şu An Ne Yapıyor!

O Ses Türkiye Yarışmasının Eski Şampiyonları Şu An Ne Yapıyor!

O Ses Türkiye Yarışmasının Eski Şampiyonları Şu An Ne Yapıyor!

2014 BİRİNCİSİ HASAN DOĞRU

O Ses Türkiye 3. sezonunda jüri değişikliğine gidilerek Mustafa Sandal ve Hülya Avşar'ın yerine Gökhan Özoğuz ile Ebru Gündeş gelmişti. 2014 yılındaki yarışmada jüri Murat Boz, Hadise, Gökhan ve Ebru Gündeş'ten oluşmuştu. O Ses Türkiye 2014 finaline kalan 4 isim de Gökhan Özoğuz takımından çıkmıştı. Tüm dünya formatları arasında bir ilk olan bu gelişmeden sonra O Ses Türkiye 3. sezon şampiyonu Hasan Doğru olmuştu. Verdiği kilolarla gündeme gelen Hasan Doğru, müzik piyasasında üst sıralara tırmanamadı. Hasan Doğru yeni kilosu ile mutlu mesut yaşarken mesleki kariyerini ise festival şarkıcısı olarak sürdürüyor. Kalıcı bir başarı elde edemese de memleketi Zonguldak'ta hala çok popüler.

O Ses Türkiye Yarışmasının Eski Şampiyonları Şu An Ne Yapıyor!Hasan Doğru

O Ses Türkiye Yarışmasının Eski Şampiyonları Şu An Ne Yapıyor!

O Ses Türkiye Yarışmasının Eski Şampiyonları Şu An Ne Yapıyor!

2015 BİRİNCİSİ ELNUR HÜSEYNOV

Hadise, Gökhan, Ebru Gündeş, Mazhar Alanson-Özkan Uğur'dan oluşan jüri üyesi ile O Ses Türkiye 4. sezonunda şampiyon Ebru Gündeş'in takımından çıktı. Eşsiz sesi ve eğitimiyle daha yarışmanın ilk gününden dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Elnur Hüseynov, O Ses Türkiye 2015 şampiyonu olmuştu. Sesi çok iyi olsa da Azeri asıllı Elnur Huseynov'un adını henüz duymayan o kadar çok kişi var ki… Elnur Huseynov ülkemizde adını pek duyurmasa da Azerbaycan'ı Eurovision'da temsil etti. Elnur Hüseynov'un Eurovision macerası çok da iyi geçmedi. Azerbaycan 2015 Eurovision yarışmasında Elnur 12. olabildi. Elnur Hüseynov'un popülerliği ülkesinde hâlâ devam ediyor. Kulüplerin ve otellerin aranan şarkıcısı konumunda. Son olarak da Azeri kanalında televizyon programına başladı. Bu görüntüler de Elnur Hüseynov'un son imajına dair. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Elnur, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yaşıyor.

O Ses Türkiye Yarışmasının Eski Şampiyonları Şu An Ne Yapıyor!Elnur Hüseynov

2016 BİRİNCİSİ EMRE SERTKAYA

O Ses Türkiye 5. sezonunda jüri Murat Boz, Hadise, Ebru Gündeş, Gökhan ve Hakan Özoğuz'dan oluşuyordu. Oldukça heyecanlı geçen bir sezona damgasını vuran O Ses Türkiye 2016 şampiyonu ise Gökhan ve Hakan'ın takımında yer alan Emre Sertkaya oldu. Emre Sertkaya şimdilerde çıkardığı single ile dikkat çekmeye çalışıyor. Emre, O Ses Türkiye ile gelen şöhretini yurdun dört bir yanında konser ve barlardaki şarkıcılığı ile nakite dönüştürdü. Emre Sertkaya para kazansa da henüz kalıcı bir şöhrete sahip olamadı. İmajında değişiklik yapan Emre Sertkaya rockçı bir görünüm kazandı.

O Ses Türkiye Yarışmasının Eski Şampiyonları Şu An Ne Yapıyor!Emre Sertkaya

2017 BİRİNCİSİ DODAN ÖZER

O Ses Türkiye 2017 birincisi ise Hadise'ye özlediği şampiyonluğu getiren Dodan Özer isimli yarışmacıydı. 39 yaşında olan Dodan Özer, aslen Muş'un Varto ilçesinden.

O Ses Türkiye Yarışmasının Eski Şampiyonları Şu An Ne Yapıyor!Dodan Özer

2018 BİRİNCİSİ LÜTFİYE ÖZİPEK

O Ses Türkiye 2018'in kazananı, Gökhan'ın takımından Lütfiye Özipek oldu. Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye tarihinde kazanan ilk kadın yarışmacı oldu.

O Ses Türkiye Yarışmasının Eski Şampiyonları Şu An Ne Yapıyor!Lütfiye Özipek

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (37)

Dürbünlü:

müzik ve çalgıyla ugraşanların ahirette hesapları çok çetin geçecegi,kitaplarımızda yazılıdır.iman sahipleri müzik ve çalgıdan kesinlikle uzak durmalıdırlar,,onlara kardeş tavsiyesidir.

20
19
yanıtYanıtla
İlahiyatçı:

Çok Dogru Söylüyorsun Hocam.

yanıt10
yanıt6
Cumbullu:

Doğru söyle la hadi hayatımda hiç müzik dinlemedim de inanalım sana

yanıt1
yanıt2
VTN:

Kadıköy''de Cezaevi Firarisi, Önüne Çıkanları Bıçakladı: 9 YaralıALIN SİZE AF ÇIKSIN BAKALIM

28
5
yanıtYanıtla
Manyak ya:

Eveettt gelelim hikayenin sonunda, paraya para demeyen acun olurken bu vatandaslarda hayallerine kavusamadan eski duzene devam etmeye mahkum kaldilar.

31
0
yanıtYanıtla
RACO:

sonuç :her zamanki gibi yine jüri üyeleri köşeyi dönmüş oldu

20
0
yanıtYanıtla
ABUZER:

ve ACUN

yanıt1
yanıt0
Adanali:

Turkiyenin her derdi bitti verilen habere bak zibidi takımı

14
0
yanıtYanıtla
ads:

bu program kadar andaval bir program yok. millet te sığır gibi izliyor, gerçekten sesi güzel insanlara dönek jüri dönmez ne kadar abuk sabuk ahmet kaya çakması lavuk varsa döneklerin hepsi dönüyor. saçma salak insanın aklıyla dalga geçen bir yarışma. . .

10
2
yanıtYanıtla
xv:

Müziğe verdiğimiz değer ve ondan anladığımız aynası bu program

yanıt0
yanıt0
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title