Haberler

O Ses Türkiye'nin Yeni Sezon Kadrosu Belli Oldu

Güncelleme:

TV8 ekranlarının en sevilen yarışmacısı O Ses Türkiye'nin yeni sezon jüri kadrosunda Seda Sayan, Beyazıt Öztürk, Hadise ve Murat Boz yer alacak.

, dün akşam O Ses Türkiye'nin yeni sezon jüri üyeleriyle bir araya gelerek yemek yedi. Yeni sezonda Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk'ün dahil olduğu O Ses Türkiye'den ilk fotoğraf geldi.

JÜRİ ÜYELERİ BELLİ OLDU

Geçtiğimiz sezona damga vuran Gökhan Özoğuz ve Yıldız Tilbe'nin vedasının ardından yarışmaya dahil olan jüri üyeleri netleşti. Yarışmanın yeni sezonunda jüri üyeleri , Beyazıt Öztürk, Hadise ve olacak.

O Ses Türkiye'nin Yeni Kadrosu Belli Oldu

"5 YIL KEYİFLE YAPTIĞIM O SES'TE YER ALMAYACAĞIM"

Yeni sezonda O Ses Türkiye kadrosunda yer almayan Gökhan Özoğuz, "Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım O Ses Türkiye'de yer almayacağım" demişti.

O Ses Türkiye'nin Yeni Kadrosu Belli Oldu

O Ses Türkiye'nin Yeni Kadrosu Belli Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (76)

susam:

Seda sayan varsa , O ses Türkiye biter :)

19
0
yanıtYanıtla
berna:

HAYATTA İZLEMEM ARTIK, SED SAYAN GÖRMEK İSTEMİYORUM

18
1
yanıtYanıtla
mustafa:

seda yı alarak programı bitirdin acun, reytinlerde farkedersin

17
0
yanıtYanıtla
Kağan:

Gökhan yoksa o ses bitmiştir.

15
0
yanıtYanıtla
ne önemi var:

hadı be ordan kadroya bak beyaza haftada 100 bin vericekmıs sedayı düşünemiyorum yazık günahh . . . gokhan gıbı dogal ınsanlar lazım oraya ızlemem bu sene

15
0
yanıtYanıtla
YETMİŞ3:

Seda Sayan koca peşinde olan biri, Beyazıt bir tane şarkısı var onu da eksik söylüyor, Hadise para için ailesini tanımayan biri, Murat Boz gece aleminde sevgilisini aldatırken basıldı. Şimdi bunlardan jüri mi olacak hepsini toplasan 1 adam etmez.

11
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ajdar, Seda Sayan, Nihat Doğan, Kerimcan Durmaz, Aleyna Tilki daha çok işyapar

12
0
yanıtYanıtla
ADSIZ:

SEDANIN GELMESİ SACMALIK OLMUŞ. BEYAZDA JURİ DEĞİL MODERATÖR OLARAK GELSEYDİ İYİ OLURDU.

11
0
yanıtYanıtla
Grande.:

gereksiz seda sayanda mı burda. kadroya bak be

10
1
yanıtYanıtla
İlginç:

Orada bir tek Murat Boz müzisyen ama yarışmanın adı O ses!

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title