Haberler

O Ses Türkiye'nin Birincisi Belli Oldu

Güncelleme:

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği 'O Ses Türkiye'nin finali dün akşam yapıldı.

'O Ses Türkiye'nin kazanan ismi 16 yaşındaki Oğuz Berkay Fidan oldu. Show TV'deki yarışmanın en iddialı isimlerinden Bihter Erkmen'in elenmesi ise gecenin olayı oldu.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği 'O Ses Türkiye'nin finali dün akşam yapıldı. 19 haftadır süren yarışta finale kalan isimler Mustafa Sandal'ın takımından İbrahim Şevki, Hadise'nin takımından Bihter Erkmen, Murat Boz'un takımından Oğuz Berkay Fidan ve Hülya Avşar'ın takımından Fatma İşcan dün son kez sahneye çıktı.

Ancak SMS oyları ile ilk elenen, tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Bihter Erkmen oldu. Oldukça neşeli bir biçimde yarışmaya veda eden Bihter, twitter'ın da en çok konuşulanları arasına girerek Trend Topic oldu.

Tarzı ve duruşu ile sosyal medyada ciddi bir hayran kitlesine kavuşan Erkmen'in elenmesi hayranları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Yarışmada İbrahim Şevki 2'nci, Fatma İşcan da 3'üncü oldu.

Yarışma sonunda Acun Ilıcalı'nın Hülya Avşar'a 'Senin elediklerinle ben bir program daha yapardım' demesi yarışmanın sonucundan Acun Ilıcalı'nın da memnun olmadığının kanıtıydı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Acun Ilıcalı Hülya Avşar Türkiye Erkmen Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title