Haberler

"O Ses'te Jüri Olacak mısınız?" Sorusuna Demet'ten Tek Cümlelik Cevap: Acun Beni Çağırmaz

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde "O Ses Türkiye'nin jüri koltuğuna Demet Akalın, getirilmeli" sözleri ünlü şarkıcıya soruldu. Akalın, "Acun'la aramız limoni, beni çağırmaz." diye cevap verdi.

Şarkıcı Demet Akalın eşi Okan Kurt ve kızı Hira ile çıktığı İtalya tatilinden önceki gün dönüş yaptı. "O Ses Türkiye'de jüri olacak mısınız?" sorusuna Akalın "Acun beni çağırmaz." diye cevapladı.

"ACUN BENİ ÇAĞIRMAZ"

Sosyal medyada "O Ses Türkiye'ye" jüri olacağı konusu hatırlatılan Demet Akalın Kurt "Ben iyi bir izleyiciyim, jüri koltuğunda tırtım. Hem Acun beni çağırmaz, Acun'la aramız limoni" diyerek aracına bindi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Okan Kurt Türkiye İtalya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (30)

Xyz:

Daha değerli sanatçılarımız varken demet akalın düşünülmesi saçma bir seçenek olur. Hadisenin yerine olması gereken bir sezen aksu olmali

16
9
yanıtYanıtla
Bence:

Sezen aksu jüri dengelerini bozar rekabet kalmaz sezen aksu''nun yanina kimi koyarsan koy fark etmez bu formatta ağır gelir

yanıt2
yanıt0
Aygün:

Demet, Yıldız Tilbe gibi çıkıp canlı performans sergilemeyeceği için gelemez.

15
4
yanıtYanıtla
Aslı:

GÜNDEMDE NASIL KALACAĞINI ŞAŞIRMIŞ. ZATEN GEÇENLERDE AKP YE YALAKALIK YAPTIĞI İÇİN GÖZÜMDEN DÜŞMÜŞTÜ. NE YAPALIM HARKES İREM DERİCİ GİBİ CESUR VE ONURLU OLAMIYOR.

3
13
yanıtYanıtla
vezir42:

demet akalın gündeme magazinden giren yazları da söz müzikle alakası olmadan sadece hareketli parçalarla giren sesi üst düzey olmayan bir cingen kızı bu kadar değer verilmesi çok saçma görmemiş aptalın teki

11
5
yanıtYanıtla
xxx:

bence hande yener demetten katkat iyi hande yener gelmeli

6
10
yanıtYanıtla
Han Solo:

Ona gerek yok zaten kadro gayet iyi ve yerinde :DD

13
2
yanıtYanıtla
Beeeennn:

Zenginin parası fakirin cenesini yorarmis sizin isiniz gucunuz yokmu kardesim hepinize diyoruuumm hem zamaninizi hem elinizi yoruyorsunuz sizene su ugrasriginiz seylere bakin memleket elden gidiyor nasıl kurtarabiliriz diye kafa patlatin birlik olun güç olun ??????

9
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

YILDIZ TİLBE gıbı dunya yıldız''ı varken gerek varmı sıze demet hanım :)

10
1
yanıtYanıtla
reis:

böyle programları seyredenlerin geri zekalı olma riski fazladır

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title