Haberler

O İğrenç Gazete Hesap Versin!

Seda Sayan Atalay Noyaner'in Açıklamalarını Birinci Sayfadan Duyuran Sabah Gazetesi'ne Ateş Püskürdü!

SEDA SAYAN ATALAY NOYANER'İN AÇIKLAMALARINI BİRİNCİ SAYFADAN DUYURAN SABAH GAZETESİ'NE ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Bu sabah Dobra Dobra'da kıyamet koptu. Pazar günü Sabah Gazetesi'nin Pazar Eki'nde Elif Korap'la röportaj yapan ve olay açıklamalarda bulunan Atalay Noyaner, FOX TV'deki Dobra Dobra programına telefonla bağlandı.

Röportajın ardından ilk kez Dobra Dobra'da Şenay Düdek ile konuşan Noyaner, "Olay burada saptırıldı. Bana eski fuarlarla yeni fuarları mukayese ettiriyordu. Bende anlattım. Böyle bir konuşma oldu aramızda ama bunların kayıt edildiğinden haberim yoktu. Biz bunu dost arkadaş ortamında konuştuk. Bunu böyle yazmalarını da çok ayıplıyorum. Seda beni dinlemeden konuşmayacaktı. Ben gündeme gelmek için böyle açıklamalar yapmam. Röportaj yapmaya gelen muhabir tarafından kullanıldım. Bunların hepsinin hesabını soracağım hem muhabirden hem gazeteden. Ayrıca Seda'ya da kırgınım. Benim hakkımda nasıl böyle açıklamalar yapar. Cahil o kadın." açıklamasında bulundu.

Atalay Noyaner'in açıklamalarından sonra sessiz kalan, Seda Sayan bu konuşmanın ardından Şenay Düdek'li ve Cenk Eren'li Dobra Dobra'ya telefonla bağlandı. Sinirden çıldırmış gibi konuşan Kadırgalı, Atalay Noyaner'in konuşması sırasında kendisini savunmadığını iddia eden Şenay Düdek'e 'neden beni savunmadın, beni peşkeş mi çektin' diye bağırdı.

Sabah Gazetesi'ndeki başlığı iğrenç olarak tanımlayan Sayan, 'Türkiye'nin iki büyük gazetesinden birisi böyle iğrenç bir başlık atıyor. Beyefendi hala beni aramalıydı diyor. İğrenç bir başlıkla iffetsizlikle suçlanan benim. Ben neden o adamı arayayım. Adamın yaptı dangalaklığa bak. Herkese cahil damgası vuran, üniversite mezunu gazinocu ve kültürlü olduğunu savunan birinin söyleyeceği sözler mi bunlar? Bırakın Allah aşkına. Mağdur olan benim. Ben onun bu sözleri söylemediğini nereden bileyim. Madem söylemedin açarsın telefonu, dersinki birbirimizden çok ekmek yedik. Sen de kazandın ben de kazandım, yanlış bir anlaşılma var sakın ha böyle dolduruşlara gelme diyebilirdi." dedi.

Olayla ilgili herkesi mahkemeye verdiğini söyleyen Seda Sayan, "Beni ısırırsan ben seni de kopartırım. Bana bunun hesabını hem Atalay Noyaner, hem de o iğrenç manşeti atan Sabah Gazeteci verecek. Koskoca 65 yaşında adam ayıptır ayıp özür dilesin benden.' açıklamasında bulundu

Seda Sayan, önce Atalay Noyaner'e karşıma çıksın diye bağırdı ardından Noyener'in telefonda olduğunu öğrenince telefonu kapattı.

Yayına tekrar bağlanan Atalay Noyaner de "Özür dilerim dilemesine. Ben bu işi 40 yıldır yapıyorum. Ona da haksız demiyorum. Karşılıklı gelip konuşalım bu böyle olmaz. Ben Seda Sayan'ın adını günlük ilişki olarak asla kullanmadım." diyerek olaylara da açıklık getirmiş oldu…

Şimdi tüm gözler Sabah Gazetesi'ne çevrildi. Ellerinde bu konuşmanın bandının olup olmadığı, bu iddialar karşısında nasıl bir tavır takınacakları merak konusu!

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title