Haberler

İnsan Kaçakçılarının İş Adamının Lüks Motor Yatını Çaldığı O Anlar Kamerada!

Güncelleme:

Tatile gitmek için aldığı lüks yatına giden iş adamı yatının olmadığını görünce şoke oldu. Yatın insan kaçakçıları tarafından çalındığı ve yunan adalarına mülteci kaçakçılığı yaptıkları ortaya çıktı.

Bodrum'da 2 ay önce aldığı motor yatı çalınan iş adamı hayatının şokunu yaşadı. Ailesi ile birlikte tekne ile denize açılmak için gittikleri koyda yatını bulamayan iş adamı yatı ile Yunan adalarına mülteci kaçakçılığı yapıldığını fark etti. Teknenin çalınma anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

2 AY ÖNCE ALDIĞI LÜKS YAT ÇALINDI

Bodrum'un en güzel koylarından biri olan Hebil Koyunda iş adamı Özgür Akyıldız'ın 2 ay önce aldığı lüks motor yatı kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. Güvenlikli lüks sitelerin ve otellerin bulunduğu kalabalık koyda gece tekneye giren kişi veya kişiler 8,5 metre boyunda olan "gemini" isimli motor yatı çaldı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEYİNCE ŞOKE OLDU

Sabah, Akyıldız ve ailesi motor yat ile denize açılıp tatil yapmayı planladı. Hebil koyuna inen Akyıldız ve ailesi Tonoza bağladıkları yatın yerinde olmadığını gördü. Olayın ardından site güvenlik kameralarını izleyen Akyıldız, gördükleri manzara karşısında şok oldu. 2 kişinin yata girdiği ve çalıştırmadan lüks yatı götürdüğünü gördü. Savcılığa ve sahil güvenlik ekiplerine suç duyurusunda bulunan Akyıldız motor yatının peşini bırakmayarak araştırma yapmaya başladı. Ünlü iş adamı yaptığı araştırmalar sonucunda Motor yatı ile Yunanistan'ın adalarına mülteci taşındığını öğrendi.

O Anlar Kamerada... İnsan Kaçakçıları İş Adamının Lüks Motor Yatını Çaldı

İNSAN KAÇAKÇILARININ ÇALDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Sahil Güvenlik ekiplerinin de motor yatı gördüğü ve kovalamaca yaşadığı ani manevralarla kaçtıkları öğrenildi. İçerisindeki mültecilerle beraber Uluslararası suyu geçerek Yunanistan adalarına ulaştığı ama Akyıldız teknesinden bir haber alamadığını açıkladı. İnsan kaçakçılarının aynı koyda başka bir tekneyi çalmaya çalıştığı, ama tekneyi bir türlü çalıştıramadıkları için Akyıldız'ın teknesine yöneldikleri öğrenildi.

O Anlar Kamerada... İnsan Kaçakçıları İş Adamının Lüks Motor Yatını Çaldı

"SAHİLE İNDİĞİMİZDE ŞOK YAŞADIK"

Yatının bir sabah çalındığını ifaden eden Akyıldız, "Cuma sabahı dostlarımızla beraber sahile indik. Teknemle denize açılacaktık. O an sahile bir baktım teknemin yerinde olmadığını görünce büyük bir şok yaşadım. Yıllardır bu koyda teknemiz var ve koylarda geziyoruz. Böyle bir şey ilk defa başımıza geldi. Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleriyle görüşmelerimiz oldu. O görüşmelerde öğrendim ki teknemi Suriyelileri Yunanistan'a götürmek için kullanmışlar.

O Anlar Kamerada... İnsan Kaçakçıları İş Adamının Lüks Motor Yatını Çaldı

Büyük bir şok yaşadık ailece, tüm sitede oturan dostlarımızın, komşularımızın huzuru kaçtı. Herkes yardımcı olmaya çalıştı ama yapacak bir şey yok teknemiz gitti. Ailem, çocuklarım hevesle bekliyorlardı, bu tatilde aldığımız tekne ile gezelim diye. Allah daha kötü bir şeyler yaşatmasın" dedi. Öte yandan lüks motor yatın çalındıktan sonra denizde gitme anları ise sitenin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

Abas:

Türkiyede insanın ne canının nede malının garantisi kalmadı ne zama ne olacağını kimse bilmiyor cenet memleket ceheneme döndü başımızdakiler halla mileti uyutmaya devam ediyor şukadar köprü bukadar yol en büyük havalimanı diye eeee huzur o sıfır onu kimse konuşmuyor yazık canım Türkiyeme yazık.

15
11
yanıtYanıtla
Ersan46:

Ne de güzel özetlemişsin güzel ülkemizin ne hale geldiğini.

yanıt4
yanıt0
ece su yıldız:

sizin gibi insanlarla uğraşılmaz bu nedenle yapabilecekleri bir şey yok eğitimli bir ülke olmak istiyorsak çok okumalıyız buda bizim elimizde olan bir şey.

yanıt5
yanıt0
ahmet:

Okumakla iş bitmiyor en önemli olay çocuğun yetiştiği ailedir

yanıt3
yanıt0
Senin değil:

Köprüler yollar, tüp geçitler yapılıyor ama onlar senin değil. . Hergün küfür ettiğin yabancı yatırımcıların. . O nedenle dolar verip geçiyorsun. Hala anlamadınız mı. ?

yanıt1
yanıt0
Veli:

Memleketimizi okadar kotulemeyin hirsizlik bi turkiyede mi var memmun olmayan gitsin ermenistanda falan yasasin hemen ulke karalamayi ne cok seviyor bazilari!

5
15
yanıtYanıtla
ferdi:

yoksa sendemi yolsuzsun bunebicim yorum ayip ya kimin nerde yasyacagina senmi karar veriyorsun dolambaz herif sende bu ülkenin kurucusu belli bos hayaller kurmayin sahtekar hainler sizi

yanıt0
yanıt0
Dragon:

Aynısını damat yapsaydı Evlenip sonrada sevgilisiyle kacsaydi ne olurdu? 100 bin tl tazminat sonsuza kadar ayda 1-2 milyar nafaka (En az)... Ve arkasindan tüm bayanlar küfür ederdi.. Kadın yapınca zerre miktarı ceza yok.. Çocuk doğurup yetistirecek olan kadının bu derece kayrılıp Pozitif ayrımcılıkla korunması ,toplumumuzun temelindeki en büyük dinamittir... Kötü erkek ve kötü kadın cezalandirmali.. İyi erkekleri kadınların kölesi ve oyuncağı yapan vu sistem degistirilmeli

8
7
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Ülke hırsız dolu

9
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

milyarlık teknenin iletişim sistemi ve yat limanı var . bu kadar kolay olmaz bu işler (en ucuz otomobil bile takip ediliyor ki . denizde adım atamazsın sahil güvenlik her metre karede kim var bilgisi olur )

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title