Haberler

Nusret Gökçe'nin Son Şovunu 20 Dakikada 280 Bin Kişi İzledi

Güncelleme:

Sosyal medyada 10 milyona yakın takipçisi olan sosyete etçisi Nusret Gökçe'nin son şovunu 20 dakikada 280 bin kişi izledi.

Bin 800 TL maaştan 400 çalışanlı et imparatorluğuna uzanan başarı hikayesinin mimarı Nusret Gökçe, sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Sosyal medyada 10 milyona yakın takipçisi olan Nusret'in spora olan merakı herkes tarafından biliniyor. Son paylaştığı videoda basket potasında şov alan sosyete etçisinin videosu 20 dakikada 280 binden fazla kişi tarafından izlendi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Gökçe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500

Yorumlar (18)

Çorumlu:

Nusretin restoranina gidecegime alirim kasaptan et oturur yerimGidene saygi duyarim

14
1
yanıtYanıtla
kasap:

bu boş işleri bırakın

7
5
yanıtYanıtla
KAYSERİLİRABİANINVANLIZEKARİYANINTORUNU:

Yenilebilir etin kilosu 70TL. den başlıyor bu en düşük lüx et fiyatı ve ben 100gram kıyma alarak makarnaya tatversin amacıyla 4kişilik aileme sunarak demekki büyük show yapmışım aslında show değil hayatın gerçek yüzü kurbandan kurbana doyasıya olmasada et yiyebilen insanlarıda düşünmek lazım aç insan okadar çokki bazı insanlarrımızın düşüncelerine giriyormu vur patlasın çal oynasın hayat onlara güzel değilmi?

9
1
yanıtYanıtla
TEZATLIK VAR:

Et fiyatlarının pahalı olmasından yakınıyoruz . Et alamıyoruz diyoruz ama altımızda ise sıfır model arabalarla geziyoruz. Sigaraya , şans oyunlarına para veriyoruz. Keyfimize geldi mi o anda 100 lirayı bile düşünmeden veriyoruz. Sence tezatlık yok mu?

yanıt6
yanıt1
kimsun:

fakir edebiyatı

yanıt1
yanıt5
NE ZAMAN ADAM OLURUZ?:

Bir kişiye aşırı değer verip onu şımartmadığımız zaman adam oluruz.

7
1
yanıtYanıtla
atamer:

bu ne lan bizim kasap kadir yüzyirmi kilo ile rövaşata ile gol atıyor bu da şov mu

3
2
yanıtYanıtla
SeeS:

''Sosyete kasabı'' nedir. Emek vererek buralara gelen insanlara biraz saygı duyun.

0
2
yanıtYanıtla
hayriye,rose,almanya:

miroglu, cok, guzel, dedin, erzurumlu, olduguma, utaniyorum

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

By nusret ayiliktan maymunluga terfiye edecek galiba

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title