Haberler

Nusr-Et Halka Arz Oluyor

Güncelleme:

Doğus Grubu'nun patronu Ferit Şahenk'in ünlü et restoran zinciri Nusr-Et'i halka arz edeceği iddia edildi.

Bloomberg HT'de yer alan habere göre, yaptığı tuz dökme hareketiyle Türkiye'de olduğu kadar, dünyada da oldukça ünlenen Nusret Gökçe'nin ortağı olduğu Nusr-Et restoranının halka arz edileceği iddia edildi.

Haberde ayrıca Nusret'in yanı sıra Zuma restoranının da halk arz edilmesi yönünde bir düşünce olduğüu belirtildi.

BORSA BAŞKANI ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

Öte yandan, geçtiğimiz aylarda Borsa İstanbul Başkanı Himmet Karadağ yaptığı açıklamada Nusr-et'i borsaya davet etmişti. Karadağ şu açıklamada bulunmuştu:

Nusret küçücük bir işletme. Şu an başarılı bir şekilde gidiyor. Bir adım sonrasında da borsaya gelmek isterse gelebilir. Çünkü yeterli kurumsallık ölçeğini yakalamış olacak. Biz klasik Nusret, orada küçük bir işletmeyken onu borsa şirketi yapsak, yeterinden fazla da fon sağlasak bu başarıyı sağlayamazdı

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Bloomberg Türkiye Karadağ Gökçe Magazin Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

Şakir:

Ne biçim bir ülkeyiz Nusret gibi çapulcular ete tuz attı diye ülkenin gündemine oturuyor. Kahraman vatan evlatları cephede savaşıyor ama medya bu çapulcuların Peşinde ..

14
5
yanıtYanıtla
bünyamin tosun:

şu herifin yaptığı et yenir mi? adamı görünce midem bulanıyor.

9
8
yanıtYanıtla
Yusuf:

Rezil bedava et versen yemem temizlik sıfır

14
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ALLAH ıslah etsin nekadar günaha girdiğinin farkında değil nimetle dalga geçiyor reklamını yapmak için

7
5
yanıtYanıtla
CEMİL:

SEVİMMMMMMMMMM KOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ SEVİMMMMMMMMMMMM KOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ PİRZOLACI NUSRET HALKA AÇILIYOMUŞ UFF PİRZOLA OLSAYDI ŞİMDİ RAKIYLA NE GİDERDİ NEYSE LIKIR LIKIR ÖĞHRAAAAAAA

1
10
yanıtYanıtla
Macit:

yahu anlamadım gitti ne garip bir millet olduk biri çıkar düdük sallar gibi tuz atar millete fiyaka satar Allahım ne günlere kaldık. Bu paparazilerde halktan bir papara yamadiler yuhbe yuh.

10
0
yanıtYanıtla
MUSABIK SPORCU:

BUNA ÖZENEN DİĞER AHMAK ŞEFLERDE ET DÖVMEYE SAÇMA SAPAN HAREKETLER YAPMAYA BAŞLADI. . .

9
0
yanıtYanıtla
Detan:

ünlülere uydurdu uyduracağı kadar sıra geldi halka :))

6
0
yanıtYanıtla
KARA:

ET DÖVMEK SANAT İŞİDİR İŞİ BİLİCEN BU ARADA HER TÜRLÜ ET DÖVÜLÜR :)

4
1
yanıtYanıtla
spagetti soslu makarna:

adamın sayesinde çoğu kesim artık kaya tuzu kullanmaya başladı

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title