Haberler

Nusr-Et'e, Singapurlu ve İngiliz Ortak Geliyor

Doğuş Grubu tarafından 2012 yılında kurulan ve içerisinde Nusr-Et ve Zuma gibi yeme-içme sektöründe faaliyet gösteren markaların bulunduğu Doğuş Restaurant Entertainment and Management (D.ream) dünya deviyle ortak oluyor. D.ream'in altında yer alan "d.ream International BV" şirketinde, dünyanın önde gelen kuruluşlarından Singapur devlet fonu Temasek ve İngiltere'de bulunan yerleşik uluslararası sermaye fonu Metric Capital Partners ile yüzde 17 hisse devri karşılığında ortak oldu. Anlaşma kapsamında şirketin toplam değeri 1.2 milyar dolar olarak belirlenirken, hisse devri 200 milyon dolar karşılığında gerçekleşti.

"TÜRK MUTFAĞINI TANITIYORUZ"

Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk konuyla ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı: "Temasek ve Metric gibi dünya devi kuruluşların Türkiye'ye yatırım yapmasına vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz. Doğuş Grubu'nun yeme içme sektöründe yaptığı yatırımların ve yarattığı değerin başarısı bu işlem ile tescillenmiş bulunmaktadır. Özellikle servis ve hizmet sektöründe planlı ve stratejik çalışmalarımızın tüm dünyada kabul görüp örnek alındığını memnuniyetle izliyoruz. Grubumuzun bu sektördeki uzun dönemli hedefleri ve büyüme stratejisi doğrultusunda yeni ortaklarımızla beraber değer yaratmaya devam edeceğiz. Türk turizmine ve misafirlerimize dünya markalarını getirmek, Türk mutfağı ve misafirperverliğini de dünyada tanıtmak asli görevimizdir."

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Doğuş Grubu Singapur Doğuş Magazin Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (50)

hayat ve ötesi:

bu adam birgün olsun allah dedimi. bunun tek bildigi, parayla görgüsüzlük peşinde. bugüne kadar bu zenginlerden kaçtanesi fakirlikle ve kuraklikla pençeleşen ülkelere yardim etti söyleyin.

10
11
yanıtYanıtla
bir dost:

Sanki sen olsan yapacakmissin gibi artislikler pesindesin hayirdir

yanıt2
yanıt1
Hakem:

Sanane geri zekali Allahla Kul arasinda hakemlik mi yapiyorsun. Allah deyim de sahtekarlik yapanlara Bak sen

yanıt4
yanıt2
CONI:

hayat ve otesi tam bir hiyarsin hala asamadiniz dimi yok Allah dedi yok muslumanmi ulan olsa nolcak olmasa nolcak once duzgun insan mi sen ona bak cahil iste zir cahil

yanıt5
yanıt1
Birol:

Kıskanmayın adamı.Nusret akıllı bir işadamı, dış ülkelerde Türk muftağını gayet güzel tanıttı başarılı oldu.Siz ne yaptınız bu ülke için?

15
5
yanıtYanıtla
KAÇAK:

Doğuş grubu olmasa bu at hırsızından bizim sokağa kasap bile olmazdı. .

13
4
yanıtYanıtla
,,,,,,,,,,,,,f:

Ya uyanın bunlar uyutma politikalridir , bu soytarı dan bize ne , bir kilo kuzu pirzola ,105 TL olmuş , kuru ekmek zor buluyoruz ,

14
2
yanıtYanıtla
spirderman:

türk ün adını kim duyurursa iyi olarak tebrik ederim

14
1
yanıtYanıtla
1:

NE SANDİNİZKİ DOĞUŞ GRUBU FİNANSÖR OLMUŞTUR NUSRETE . YOKSA NUSRET KİMKI BU KADAR BÜYÜK İŞLER YAPABİLİRSİN . YAPARSIN BELKI AMA 10 20 SENEDE YAPARSIN ADAM 2 SENEDE UÇTU.

9
4
yanıtYanıtla
Truth:

Sonradan gurme :)

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title