Haberler

Nusaybin'deki Stk'lardan Dika'ya Teşekkür Ziyareti

Mardin’in Nusaybin ilçesinde bulunan sivil toplum kuruluşları, Dicle Kalkınma Ajansı’na (DİKA) teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde bulunan sivil toplum kuruluşları, Dicle Kalkınma Ajansı'na (DİKA) teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsum Özmen, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Doğru, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Zeynel Tunçalan ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüseyin Gündoğdu, DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Altındağ, DİKA'nın Nusaybin'e 2014 yılına kadar toplam bütçesi 5 milyon 16 bin TL olan projelere hibe desteği sağladığını söyledi. Bununla birlikte "Teknik Destek Programı" kapsamında Uygulamalı Proje Döngüsü Eğitimi, Stratejik Plan Hazırlama Hizmeti ve Eğitimi gibi çeşitli projelere ajans tarafından katkı sağlandığını ifade eden Altındağ, "Ajansımızın 2018 Yılı Mali Destek Programları kapsamında toplam bütçesi 4 milyon 963 bin TL olan projelere yüzde 75 oranında yaklaşık 3 milyon 542 bin TL hibe desteği sağlanacaktır. Ayrıca Ajansımızın 'Güdümlü Proje Desteği' kapsamında toplam bütçesi 10 milyon TL olan 'Nusaybin Tekstil Kent Projesi' için çalışmalar devam etmektedir" dedi.

Ziyaretin sonunda, Nusaybin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Özel tarafından DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ'a hediye takdim edildi. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title