Haberler

Nusaybin'de Çıkan Olaylarda 1 Polis Yaralandı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, Abdullah Öcalan’a uygulandığını ileri sürdükleri tecridi bahane eden PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri olay çıkardı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, Abdullah Öcalan'a uygulandığını ileri sürdükleri tecridi bahane eden PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri olay çıkardı. Olaylara müdahale eden bir polis memuru yaralandı.

Nusaybin Ahmet Kaya Köprüsü'nde toplanan YDG-H üyeleri köprüyü trafiğe kapattı. Bölgeye gelen polis ekiplerinin grubu dağıtmak için yaptığı anonslara karşılık grup, polise havayi fişeklerle ve molotoflarla saldırdı. Polis, grubu dağıtmak için göz yaşartıcı gaz ve tazyikli su kullandı. Bu sırada, ara sokaklara dağılan YDG-H grubu tarafından açılan silahla polis memuru Y.U. bacağından yaralandı. Yaralı polis, 112 Acil ambulansıyla Nusaybin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk tedavisinin ardından yaralı polis, Mardin'e sevk edildi.

İlçede olaylar devam ediyor. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Öcalan Nusaybin Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title