Haberler

Mardin-Şırnak Arasındaki Yolda Yolcu Midibüsü Devrildi: 17 Yaralı

Güncelleme:

Mardinin Nusaybin ilçesi ile Şırnak'ın Cizre ilçesi arasındaki İpek yolunda, yolcu midibüsünün devrilmesi sonucu 17 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, olay yeri olan yol kısa süreliğine kullanıma kapatıldıktan sonra tekrar trafiğe açıldı.

SÜRÜCÜ, DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

Kaza, Cizre-Nusaybin arasındaki İpek yolunun 45'inci kilometresinde bulunan, İdil ilçesine bağlı Çığır köyü mevkiinde meydana geldi. Cizre'den Diyarbakır'a giden ve sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 73 DL 898 plakalı yolcu midibüsü, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu devrildi. Kazada, midibüste bulunan 17 kişi yaralandı. İhbar üzerine Cizre, İdil ve Nusaybin'den sevk edilen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza nedeniyle kısa süre trafiğe kapanan karayolu ise midibüsün çekici tarafından kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Nusaybin Şırnak Mardin Cizre 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (4)

VATANDAŞ:

Adi herifler bu olaya gülücük koyuyorlar siz gerçekten insanlıktan cikmişsiniz başka ne diyeyim

5
0
yanıtYanıtla
Memo:

Bizim köyümüzde kaza çığır köyde çok geçmiş olsun

4
0
yanıtYanıtla
Bekir şengün:

Çok geçmiş osun yaralı olanlara şifalar dilerim.

4
0
yanıtYanıtla
Memo:

Mehaba arkadaşlar abdurrahman özkan izmirden üzüntümü dilerim geçmiş olsun allah şifalar versin inşallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title