Haberler

Nursal bilgin son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme:

Nursal Bilgin son yolculuğuna uğurlandıHilmi Öksüz: Ailemizin ve camiamızın başı sağ olsunAytaç Kara: Çok kibar ve beyefendi bir insandıMustafa Denizli: Özel birisiydiOlgucan KALKAN / İSTANBUL, (DHA) - Süper Lig'in 23'üncü haftasında geçen pazartesi günü, Kasımpaşa'nın Yukatel Denizlispor'u...

Nursal Bilgin son yolculuğuna uğurlandı

Hilmi Öksüz: Ailemizin ve camiamızın başı sağ olsun

Aytaç Kara: Çok kibar ve beyefendi bir insandı

Mustafa Denizli : Özel birisiydi

Olgucan KALKAN / İSTANBUL, (DHA) - Süper Lig'in 23'üncü haftasında geçen pazartesi günü, Kasımpaşa'nın Yukatel Denizli spor'u konuk ettiği karşılaşmanın ikinci yarısında tribünde kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Kasımpaşa eski sportif direktörü Nursal Bilgin, son yolculuğuna uğurlandı.

Nursal Bilgin için Etiler Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına Kasımpaşa Spor Kulübü futbolcuları, teknik heyeti, lacivert-beyazlı ekibin eski teknik direktörleri Kemal Özdeş ve Mustafa Denizli, spor dünyasından isimler ile Bilgin'in yakınları ve sevenleri katıldı. Nursal Bilgin, kılınan cenaze namazının ardından Kilyos Mezarlığı'nda defnedildi.

ÖKSÜZ: AİLESİNİN VE CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, çalışma arkadaşları merhum Nursal Bilgin'in iyi bir dost olduğunu dile getirirken, 'Nursal Bey bizim sevdiğimiz bir ağabeyimiz, dostumuz ve arkadaşımızdı. Kulübe de uzun zamandır hizmet eden bir kardeşimizdi. Aramızdan ani bir şekilde ayrılışı bizleri üzdü. Tribünde eşi ve iki çocuğu ile maç izlerken kriz geçirmesi bizi ayrıca üzdü. Hayat böyle. Önemli olan giden kişinin arkasından güzel konuşmak ve biz de Nursal Bey'in arkasından güzel şeyleri söyleyeme devam edeceğiz çünkü ona layık bir insan. Her zaman söyleyeceğiz. Bize başsağlığı dileyen bütün dostlarımıza, kulüp başkanlarına ve idarecilerine taziye mesajları için teşekkür ederiz. Ailenin ve camianın başı sağ olsun' dedi.

KARA: ÇOK KİBAR VE BEYEFENDİ BİR İNSANDI

Kasımpaşalı futbolcu Aytaç Kara da Bilgin ile sürekli futbol sohbetleri yaptığını söylerken, 'Bu sezon transfer olduğumda tanıştım. Çok kibar ve beyefendi bir insandı. Kasımpaşa'yı ne kadar düşündüğünü tahmin bile edemezsiniz. Sahada biz futbol oynarken o da maçı kenarda yaşıyordu. Bunu da yaşadığımız üzücü durumda gördük. Her zaman futbol sohbetlerimiz olurdu. Allah rahmet etsin. Saha içinde o anı anlatamam. Maç bitince hemen yanına koştuk. Bunlar hepimiz yaşayacağı şeyler. Maç günleri her zaman konuşurduk. Maç günü de, 'Bir asistin var, golü de zorlayacaksın' diyordu. İçine doğmuş sanırım. Nursan ağabey ile böyle sohbetlerimiz oluyordu' ifadelerini kullandı.

DENİZLİ: ÖZEL BİRİSİYDİ

Teknik direktör Mustafa Denizli de eski çalışma arkadaşı Nursal Bilgin'in çok özel biri olduğunu belirtti. Denizli, 'Futbol dünyasının özel insanlarından birisiydi. Voleybol camiasında yetişti, oralarda görev yaptı ama uzun yıllar futbolun içinde çalıştığım, çok inandığım ve güvendiğim son derece mütevazı birisiydi. Bende derin bir iz bıraktı. Mekanı cennet olsun' açıklamasında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizlispor Kasımpaşa Denizli DHA Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title