Haberler

Nürnberg Eskişehir Bayramında Türk Rüzgarı Esti

Dha DIŞHABER Nürnberg Eskişehir bayramında Türk rüzgarı esti Almanya' nın Nürnberg kentinde yapılan 45.Eskişehir Bayramında ( Altstadtfest) oluşturulan ve 41 kuruluşun katıldığı kortejde yer alan Türk Folklorcular büyük ilgi gördü.

Dha DIŞHABER Nürnberg Eskişehir bayramında Türk rüzgarı esti

Almanya' nın Nürnberg kentinde yapılan 45.Eskişehir Bayramında ( Altstadtfest) oluşturulan ve 41 kuruluşun katıldığı kortejde yer alan Türk Folklorcular büyük ilgi gördü.

Milli kıyafetlerle herkesi selamlayan ve karşılığında büyük alkış alan Türk Grubu, yol boyunca dansları ile de ilgi çekti. Kortej, Büyükşehir ikinci Belediye Başkanı Chiristian Vogel' in bulunduğu yere geldiğinde anons edilirken, Yüksel Deşat 'ın beyaz barış güvercinleri havaya salındı. Vogel'de beyaz güvercinleri eline alarak, barış adına güvercinleri uçurdu. Altın Kızlar adını alan Türk Folklorcular,yol boyunca gördükleri ilgiden memnun kalırken, ' Nürnberg halkının grubumuza unutamayacağımız bir şekilde ilgi göstermesi bizleri son derece sevindirdi ' dedi. Haupt Markt ve İnsel Schütt alanında kurulu stantlardan yapılacak çeşitli etkinliklerle bayram 28 Eylül tarihine kadar sürecek

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Almanya Dha Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title