Haberler

Nurnberg: Appıah'tan Tam Motivasyon

Gana Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin yıldızı Stephen Appiah, milli takımlarının ikinci tura yükselebilmesi için takım arkadaşlarının ölmeye hazır olduğunu söyledi.

Gana Milli Takımı ve Fenerbahçe'nin yıldızı Stephen Appiah, milli takımlarının ikinci tura yükselebilmesi için takım arkadaşlarının ölmeye hazır olduğunu söyledi.

Dünya Kupası'nda E Grubu'nda ikinci tur vizesi arayan Gana'da grubun son maçı olan ABD karşılaşması öncesi takım kaptanı Stephen Appiah, takım arkadaşlarının üst düzey bir performans sergilemesi gerektiğini ifade etti. Fenerbahçeli yıldız futbolcu, ikinci tur şansları konusunda yaptığı açıklamada, "Tüm takım arkadaşlarım Ganalılar için ölmeye hazır. Afrikalılar bizden olağanüstü şeyler yapmamızı istiyor. Biz neden buradayız? Çünkü hem ülkemizi hem de tüm Afrika'yı temsil ediyoruz. İyi bir takımız ve bunu da tüm dünyaya göstermek istiyoruz" dedi.

Appiah, Gana'yı Dünya Kupası'na taşıyarak ülkelerinin tanınmasını sağladıklarını da vurgulayarak, "Belki daha önce Gana'yı 20 bin kişi biliyordu. Ancak şimdi, her yerde Gana bayrakları var ve tüm dünyada biliniyoruz. Şu anda üstümüzde herhangi bir baskı yok. Bizim için en önemli şey, tüm maçlarımızı aynı ciddiyetle oynamaya hazır olmamızdır" diye konuştu.

Ganalı yıldız, Çek Cumhuriyeti karşısında aldıkları galibiyetin geride kaldığını ve ileriye bakmaları gerektiğini de belirterek, "Bu maç geride kaldı. İleriye bakmak zorundayız. ABD maçı bizim için çok zor olacak. Ancak bunu başarabiliriz. Dünya Kupası'nda her şey olabilir. Belki de şimdi bizim zamanımızdır" ifadelerini kullandı.

E Grubu'nda İtalya, ABD ve Çek Cumhuriyeti ile birlikte ikinci tura çıkma mücadelesi veren Gana, gruptaki son maçını Perşembe günü Nurnberg'de ABD ile oynayacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title