Haberler

    Nuri Harun Ateş

    Nuri Harun Ateş, Mask Live sahnesinde olacak.

    Nuri Harun Ateş, Mask Live sahnesinde olacak.

    İsveç, İtalya, Almanya, Norveç, Fransa, İngiltere, Hollanda, Belçika, İsviçre hatta Danimarka'dan Diyarbakır'a kanadının gücü yettiğince tozu yutulmadık sahne bırakmayan bir şark bülbülü...

    Repertuvarı; gönül telini titreten sayısız şarkı (farklı dönemlerden aryalar, arabesk, pop, caz, alaturka şarkılar, 60'lar, 70'ler, 80'ler, 90'lar ve daha neler neler) ile bir çıfıt çarşısı...

    Ve sağında solunda tam teşekküllü musikişinas sazendeleri, mukaddes müzisyenler topluluğu "Kalp Kırmayan Erkekler Orkestrası" ile yeniden Mask Live Sahnesi'nde olacak.

    Yeni sezon, yeni şarkılar, yeni hikayeler, vazgeçilmezler, tüller, tüyler, payetler arasında sürprizler... "Kafası Karışık Kontrtenor" Nuri Harun Ateş şarkı söyleyecek, anlatacak, gülecek, oynayacak... Kendi şarkıları, söylemeden duramadığı başkalarının şarkıları ve öncesi sonrasında paylaşacağı "Nuri Disko" konseptli evinde çalıp kendi kendine koparken dinledikleri... Yani ona dair ne varsa sahnede olacak.

    NURİ HARUN ATEŞ ŞARKISI "HAYATIMIN AŞKI" DİZİSİNİN MÜZİĞİ OLDU

    Farklı ses rengi ve yorumuyla dikkatleri üzerine çeken Nuri Harun Ateş'in Sevgilinden mi Ayrıldın? Sağlık Olsun adlı şarkısı Kanal D'nin yeni dizisi Hayatımın Aşkı'nın müziği oldu. Dizi için şarkısına yeni sözler yazan sanatçı, dizinin jenerik filminde de orkestrası ile birlikte kamera karşısına geçti. Şarkının yeni hali olan Hayatımın Aşkı" DMC Müzik etiketiyle single olarak dijital platformlardaki yerini aldı.

    Pozitif enerjisi ve sahne şovlarıyla da adından söz ettiren Nuri Harun Ateş, yakında "Kafası Karışık Kontrtenor" albümünde yer alan "Makyaj" adlı duygusal şarkısının klibi ile müzik kanallarındaki yerini almaya hazırlanıyor.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Almanya Norveç İtalya İsveç Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title