Haberler

Nuri Ergin'in Oğlu Oto Hırsızlığı Yaparken Yakalandı...

Karagümrük Çetesinin Lideri Nuri Ergin Oğlu Nurettin Ergin, Oto Hırsızı Çıktı. Zeytinburnu'ndan Çalınan Bir Otomobili Takip Eden Polis Ekipleri, Üzerinde Sahte Plaka Takılı Otomobilde Nuri Ergin'in Oğlu Nurettin Ergin Olduğunu Fark Etti.

Karagümrük çetesinin lideri Nuri Ergin oğlu Nurettin Ergin, oto hırsızı çıktı. Zeytinburnu'ndan çalınan bir otomobili takip eden polis ekipleri, üzerinde sahte plaka takılı otomobilde Nuri Ergin'in oğlu Nurettin Ergin olduğunu fark etti. Polis yaptığı operasyonda Nurettin Ergin'i gözaltına aldı. Ergin'in yapılan sorgulamasında iki ayrı hırsızlık olayından arandığı belirtilirken, ayrıca eksik askerlik hizmeti yaptığı ortaya çıktı. İfade verme işlemleri tamamlanan Nurettin Ergin daha sonra adliyeye gönderildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü oto hırsızlık büro amirliği ekiplerine, 25 Ocak 2006 tarihinde Zeytinburnu ilçesinde 34 DB 5984 plakalı otomobilin çalındığı bilgisi geldi. Polis ekipleri Toyota marka otomobilin Karagümrük çevresi civarında görüldüğü bilgisi üzerine buradaki çalışmalarını arttırdı. Üzerinde 34 DJ 7299 sahte plaka takılı otomobili ve sürücüsünü yakalamak için oto hırsızlık bürosu ekipleri pusu kurup beklemeye başladı. Önceki gün Karagümrük'ten ayrılmaya çalışan üzerinde sahte plaka takılı otomobilin sürücüsünü durduran polis, sürücüsünü gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü oto hırsızlık büro amirliğine götürülen zanlının 25 yaşındaki Nurettin Ergin olduğu ortaya çıktı. Nurettin Ergin'in yapılan araştırmasında 2000 yılında Bakırköy'den çalınan bir otomobilde ve 2003 yılında Maltepe'den çalınan başka bir otomobilde parmak izine rastlanıldığı için hakkında arama kararının bulunduğu öğrenildi.

Nuri Ergin'in oğlu Nurettin Ergin'in daha öncede 10 kez organize suçlarla şube müdürlüğüne geliş kaydı olduğu belirtildi. Ergin'in yapılan araştırmasında ayrıca eksik askerlik hizmeti yaptığı ortaya çıktı. Nurettin Ergin'in suçlamaları kabul etmediği öğrenildi. Bu arada ifade verme işlemleri tamamlanan Nurettin Ergin daha sonra adliyeye gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title