Haberler

Nuri Arslan ve Ekibi Güven Tazeledi

Sınırlı Sorumlu Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi olağan genel kurulunda mevcut başkan Nuri Arslan güven tazeledi.

Sınırlı Sorumlu Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi olağan genel kurulunda mevcut başkan Nuri Arslan güven tazeledi.

Genel kurulda Sanayi Sitesi Yönetimi ibra edilirken, yatırımlar için de yönetime yetki verildi. Toplantıda ayrıca 1. Amatör Küme'den Aydın Süper Amatör Küme'ye yükselen Nazilli Sanayispor futbolcuları, üyeler tarafından ilgi ve destek görürken, önümüzdeki yıl Sanayi Sitesi'nde atıl durumda olan bir alana Yazlık Düğün Salonu yapılması ve Cumhuriyet Cami'nin önüne çatı yapılmasına karar verildi. Genel kurul öncesi üyelere keşkek ikramında bulunuldu.

Olağan Genel Kurulu Toplantısı'na AK Parti Aydın Milletvekili A. Gültekin Kılınç, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, İlçe Emniyet Müdürü İlyas Karpınar, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Tacettin Pirinç ve CHP Nazilli İlçe Başkanı Cavit Yenipazarlı da katıldı. Toplantı divana tutanaklara yetki verilmesi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Toplantının açılış konuşmasını SS Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Nuri Arslan yaptı. Konuşmasına Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a verdiği destekten ötürü teşekkür ederek başlayan Nuri Arslan, bugüne kadar yapılan çalışmaları üyelerin desteği ile tamamladıklarını, üyelerden almaya devam edeceği destek ve güç ile hayata geçirmek istedikleri projeler olduğunu ifade etti. Kooperatifin yaptığı hizmetleri sıralayarak konuşmasına devam eden Nuri Arslan, "Yaptığımız tüm hizmetleri, duyurularımızı üyelerimiz ve esnaflarımızla paylaşabilmek için kooperatifimiz adına bir web sitesi hazırlıyoruz. Bunun yanında, sitemiz esnafının sorunlarını, beklentilerini, varsa önerilerini öğrenmek maksadıyla bir anket çalışması yaptık. Tek tek bütün esnaflarımızla görüşülüp, sorunları dinlendi. Esnaflarımızın ve üyelerimizin sorunlarını en aza indirme adına esnaflarımızın belirttiği sorunlar için gerekli yazışmalar ve görüşmeler ilgili kurumlarla yapıldı" dedi.

"KOOPERATİFİN MENFAATLERİNİ KORUYORUZ"

Konuşmasında, kooperatif dükkanlarının kiraya verilmesi ve satılması noktasında çalışmaların tamamlandığını söyleyen Arslan, "Gerek çalışmalarımızda, gerekse yapılacak işlerde siz üyelerimizin görüşlerinize ve desteğinize ihtiyacımızın olduğunun bilincindeyiz. Önerilerinize her zaman açık olduğumuzun bilinmesini isteriz. Biz sizlere hizmet için varız. Allah bu ülkeye ve bizlere daha büyük hayaller kurma ve bunu gerçekleştirme gücü versin" şeklinde konuştu.

"YAZLIK DÜĞÜN SALONU VE CAMİ ÖNÜNE ÇATI YAPILACAK"

SS Nazilli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Nuri Arslan'ın konuşmasının ardından, yönetim kurulu ibra edilirken, yatırımlar için de yönetime yetki verildi. Yapılan oylamada, Sanayi Sitesi içerisine Yazlık Düğün Salonu yapılması ve Yeni Sanayi Cumhuriyet Cami'nin önüne çatı yapılması oy birliğiyle kabul edildi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haluk Alıcık Nuri Arslan Nazilli Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title