Haberler

Nuri Albayrak'tan Fatih Tekke'ye Yeşil Işık

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Fatih Tekke'ye Kapılarının Her Zaman Açık Olduğunu Belirterek, Şartların Oluşması Halinde Transferin Gerçekleşebileceğini Söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Fatih Tekke'ye kapılarının her zaman açık olduğunu belirterek, şartların oluşması halinde transferin gerçekleşebileceğini söyledi.

Profesyonel Futbolcular Derneği'nin Crowne Plaza Otel'deki gecesine katılan Bordo-mavili kulübün başkanı Nuri Albayrak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Albayrak, bu sezon zor bir ilk yarı geçirdiklerini belirterek, devre arasında takıma yaptıkları takviyelerle iyi bir çıkış yakaladıklarını söyledi. İkinci yarıda defans hattında 6 oyuncularının sakatlanmasının kendilerini zor durumda bıraktığını kaydeden Albayrak, buna rağmen ligin ikinci yarısında en fazla puan toplayan takım olduklarını

söyledi. İnter Toto kupasına genç bir takımla katılacaklarını dile getiren Albayrak, kötü geçen bir sezonu geride bıraktıklarını ve yeni sezonun hazırlıklarına erken başladıklarını ifade etti.

Transfer konusu da değinen Albayrak, şu ana kadar 3 oyuncuyla anlaştıklarını belirterek, "Şu ana kadar 3 oyuncuyla prensipte anlaştık. Samsunspor'dan Adnan, Kayseri Erciyespor'dan Cabi ve Fenerbahçe'den Serkan ile her konuda anlaşmaya vardık" dedi.

Kaleci transferi konusunda medyada çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydeden Albayrak, "Gündemimizde şu anda kaleci transferi yok" diye konuştu.

Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a dönüp dönmeyeceği ile ilgili soru üzerine Nuri Albayrak, "Rusya'da ligler devam ediyor. Yazın sonuna doğru ligleri bitiyor. O günkü şartlara bakacağız. Gerek Fatih'in kendisi, gerek kulübü ve gerekse Trabzonspor'un şartları oluştuktan sonra transfer gerçekleşebilir. Fatih Tekke bizim evladımız ve takım kaptanımız. Anlaşma zemini oluşursa tabiki Trabzonspor'un kapısı her zaman açık kendisine" açıklamasında bulundu.

Kiralık giden oyuncuların dönmesiyle birlikte 51 kişilik bir kadronun oluştuğunu ve bu kadrodan bazı futbolculara transfer teklifleri geldiğini söyleyen Albayrak, "Elimizde çekirdek bir kadro var. Bu kadromuzla yolumuza devam edeceğiz. Takımdaki gönderilmesi gereken oyuncular konusunda kamp dönemi ve İnter Toto maçlarından sonra hocamızın vereceği rapor doğrultusunda hareket edeceğiz" diye konuştu.

(MFS-MFS-SN-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title